Tekil Mesaj gösterimi
  #55 (permalink)  
Alt 08.06.10, 02:33
Aesculapios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Aesculapios
Ergen Baykuş
 
Kaydolma: 28.03.10
Erkek
Mesajlar: 461
Teşekkürler: 40
Üyeye 42 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Arkadaslar Bir Sey Itiraf etmek istiyom umarim Bakarsiniz

jjjensen demiş ki:
- sorun yaşta değil üslupta. aslında arkimize saygı göstermek lazım. madem yaşın da var. bende senden 2 yaş büyüğüm bu aradayaşıma yakın biri zor görüyorum sevindim..
senin gördüklerin seni hayata küstürmüş. zor günler geçirmişsin. galiba askerlikte yaşadın bunları. benim çevremde de var böle böyle olaylara tanık olan.üzücü gerçekten.yaşayan bilir de güçlü olmak lazım yine de.güzel duygularını yok edecek şeylerden olabildiğince uzak dur.
Ben imzasına Yahudi mi Dediniz? Onlar Bir Yumurtalarını Pişirmek İçin Dünyayı Ateşe Verecek Kadar Vicdansız Ve Şerefsizdirler.Bu sözü yazmış birisiyle muhattap olmak bile istemem madem arkadaşımız çok askeri konuşmaları vatan millet olaylarını seviyor bu alıntıyı eklemenin ne kadar aşşağlık bişey olduğunu anlamalı bu alıntıdaki dediği laf ile her kürt pkklıdır lafı aynı demektir o lafta her yahudiyi şerefsiz yapmışlar türkiye de nasıl her kürt pkklıdır lafı yanlış bir laf ise o imzasındaki lafta yanlıştır böyle bir lafı imzasında kullanan adamla konuşmak bile istemem madem arkadaş ülkücüyüm diyor önce Atasının tarihini araştırıcak ve Atasının düşüncelerini araştırıcak
Türk Hükümeti’nin kendisinin kovduğu Yahudi bilim adamlarıyla temas kurduğunu öğrenen Hitler, “Benim ortadan kaldırmak istediğim bu Yahudi alayını Mustafa Kemal koruyamaz. Buna müsaade veremem” diyerek Atatürk’e “Bu komünist profesörleri ülkenize sokmayın” mesajını gönderir. Atatürk, Bu bilgiyi kendisine ileten Hariciye Vekili Tevfik Rüştü Aras ve Maarif Vekili Reşit Galip Bey’e “Bir onbaşı beni cinayetlerine alet edemez” diyerek Türkiye’ye sığınmak isteyen Alman profesörlerin işlemlerinin hızlandırılması talimatını verir.
Demek ki bazen yaşta lazım adama herşey üslupta değilmiş
İyi Geceler...

Bu mesaj; Aesculapios tarafından '08.06.10 - 02:37' tarihinde değiştirildi.