Tekil Mesaj gösterimi
  #52 (permalink)  
Alt 08.06.10, 02:26
jjjensen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
jjjensen
bi rain
 
Kaydolma: 28.10.09
Kadın
Mesajlar: 4.924
Teşekkürler: 549
Üyeye 526 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Arkadaslar Bir Sey Itiraf etmek istiyom umarim Bakarsiniz

ISEPULTURAI demiş ki:
- Bildiğim kadarıyla 14 yaşındasın ben senin şuan yaşadığın yaşı 8 sene önce yaşadım daha çok ufaksın hayatında neler değişicek ki görüceksin 14 yaşındaki birisinin hiç bir derdi olmaz olsada ufak tefek olaylar sen sabah kalkarsın okuluna gidersin öglen gelirsin ders çalışır dışarıda çıkar dolaşırsın bu kadar basittir daha çok ufaksın sen sadece bunları yaşarsın ama ben yanı başımda arkadaşımın anlından giren kafasından çıkan mermi görmüş adamım ona yardıma giderken göğsünden vurulmuş adam gördüm ben bunları gördüm biz bilmem kaç metredeki dağın tepesinde kurtlarla çakallarla uğraştık bana kimse neye inaniyorsun neye inanmiyorsun diye soramaz beni kimsede ilgilendirmez çok sinirli birisiyim kendime birisi inceden laf sıkıştırırsa aşırı sert bir şekilde kendisine döner bu bana kimse akıl vermesin veremezde bu da son postumdur bana cevap yazma yazarsan uzar gider sonra kalbini kırarım.
sorun yaşta değil üslupta. aslında arkimize saygı göstermek lazım. madem yaşın da var. bende senden 2 yaş büyüğüm bu aradayaşıma yakın biri zor görüyorum sevindim..
senin gördüklerin seni hayata küstürmüş. zor günler geçirmişsin. galiba askerlikte yaşadın bunları. benim çevremde de var böle böyle olaylara tanık olan.üzücü gerçekten.yaşayan bilir de güçlü olmak lazım yine de.güzel duygularını yok edecek şeylerden olabildiğince uzak dur.