Cevap: Hitler'le ilgili müthiş iddia
KONU : Hitler
YORUMUM : Hitler ne için yapmış olursa olsun , nasıl bir ruh haliyle yapmış olursa olsun yaptığı şey insanlık dışı... Bu bu kadar basit... Kendi ırkım olan ÇERKEZLERE ( ADİGE ) yapılmış bir soykırım bulunmakta...
Bir soykırıma uğramış milletin evladı olmam bu konuda bir çoklarınıza göre belki daha farklı düşünmemi sağlıyor...
Gerçi bu yapılan olayın yanlış olduğu farkına varmak için illa soykırıma uğrayan bi ırktanda gelmeniz gerekmemekte tabi aslında olay gayet basit sırf düşünceleri sizin düşüncelerinizle aynı değil , sırf dili sizinle aynı değil , sırf fiziki yapıları sizinle aynı değil diye , sırf dinleri sizinle aynı değil diye topluca girişilen bir yok etme girişiminde nasıl haklı bir taraf aranabilirki zaten...
Hitlerin babası dedesiymiş yada amcasıymış bana göre bu bir şey değiştirmez ne yani Babası DEDESİ çıktı diye sadece geçen yüzyılın hatta belkide geçen 1000 yılın en büyük insanlık dışı karakteri haklımı ! Genleri yada ruh sağlığı bozuk diye haklılıkmı kazanıcak... Bu benim görüşümdür tabi katılan vardır yoktur bilemem benim yorumuma ancak benim görüşlerim bu yönde...
|