Tekil Mesaj gösterimi
  #66 (permalink)  
Alt 07.06.10, 03:43
zgrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
zgrock
Yerine Sevemem

Kaydolma: 25.02.10
Erkek - 36
Teşekkürler: 560
Üyeye 796 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Hitler'le ilgili müthiş iddia

jjjensen demiş ki:
- daha önce nerelerdeydin özgür
Ağzımı açmak istemiyordum NecLa...
Ben bu konularda genellikle işin 2 tarafındanda bakabilen bi yapıdayım ancak gördüğüm üzere bir çok kişi sadece tek taraftan bakıyor konulara bu yüzden fazla girmek istemedim...

Ayrıca kim getirdi kim getirmedi farkında değilim arkadaşlar az sonra sölüyeceğime bozulmayın ama allah aşkına konuyu ADOLF HİTLERDEN DİN'e getirmeyi başaranları tek tek tebrik ediyorum bu nasıl bir zihniyettir , bu nasıl bir başarıdır ya...

Çocukken oynadığım KULAKTAN KULAĞA OYUNUNDA bile baştan verilen bi kelime saptırıla saptırıla bu kadar saptırılmamıştı ( ki düşünün o zamanlar çocuktuk )

Son olarak UchiItachi ilk olarak uslubuna dikkat et sonrada hitap şekline...
Buradaki bir çok üye senin yaşlarında olabilir ancak bu herkes senle aynı yaşta demek değildir , aynı yaşta olsaydık bile senin oyun arkadaşın yok karşında konuşmalarımıza karşılıklı olarak dikkat edelim kardeşim...
Sen daha dünyada yok iken ben arapça olarak kuran okuyordum genç arkadaşım... Bana yazları gittiğin kuran kursundan öğrendiğin bilgilerlemi kafa tutuyorsun yoksa ailen yada ABLA-ABİ projelerinden öğrendiğin bilgilerlemi ?
DİN basbaya göreceli bir kavramdır... Benden önce yazmış olan EMRE kardeşimede teşekkürler dediği MEZHEPLER işin göreceli olmasını sağlamıştır...
Adam akıllı ( sapkın olmayan ) 4 tane mezhep sadece ve sadece İSLAMİYET için vardır... Diğer dinler şu an bizi ilgilendirmiyor zaten... Her mezhep faklı bir şeyi sembolize etmektedir kimsi için bir şey kesin ve kesin günah iken bir diğeri için günah olmayabilmektedir...
Şimdi bana söleyebilirmisin bu nasıl bir TEKLİK yada GÖRECELİ OLMAMAKTIR...!
sadece kendi mezhebinin kurallarına göre konuşmak dar görüşlülüktür kardeşim sen bu yaşta bişilere bu kadar müdahil ve atak biri isen hiçte dar görüşlü biri değilsindir... Burada da o zaman o hatayı yapma ve genel yargını ufak kesime göre değil genel yargını tüm kesimlere göre yap... SAYGI BEKLEYEN SAYGILI DAVRANIR...