Tekil Mesaj gösterimi
  #5 (permalink)  
Alt 06.06.10, 22:00
-KaRaNT!Na- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
-KaRaNT!Na-
V.I.P.

Kaydolma: 28.01.10
Erkek
Teşekkürler: 69
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Adli Tıp'tan tüyler ürperten tespit

1. Ben bu yaşanan olayları yardımla hiçbir alakası olmadığına inanıyorum. Sırf birilerini gözünü boyamak için ortaya atılmış bir oyun! Ama bu olaya bu görüşle bakmam israilini haksız olduğu gerçeğini değiştirmez. İsrail'li burada tek suçlu gibi göstermek yapılacak en büyük yanlış!

Bir kaç sorum olacak!

1. İsrail gemileri yola çıkmadan önce uyarmıştı ve yola çıktıklarında da uyarmıştı! Bu uyarı üzerine yardım gemilerinin bir kısmı geri döndü ama Mavi marmara devam etti. Sebep

2. İsrailini uyarmasına rağmen ki israilin kafasına koyduğu şeyi yapacağını herkes biliyor neden bir diplomatik bağlantı kurulup bu engellenmedi?

3. Yardım yapılan gemi neden T.C bandıralı değil! Belki ilerde açılabilecek uluslararası bir davayı engellemek için olabilir mi?!

4. Gemide bulunan kişilerin itiraflarına göre israilli askerlerin silahlarını aldıklarını ve gemide bulunan 12 askeri etkisiz halde getirdiklerini söyledi! Böyle bir durumda askeri şartlara göre silahlı olan kişilerin vurulması normal diye görüyorum

5. 3 yıldır israil işgali olan gazze'Ye neden akp nin büyük bir çapta oy kaybettiği an ortaya yardım bahanesi atıldı! Başbakan madem yahudileri bu kadar sevmiyor neden dünyada sadece yahudilerin aldığı cesaret madalyasını geri iade etmiyor? Neden geçen sene mayınlı araziyi yahudilere 44 yıllığına satmak için bi yerlerini yırttı!

6. İşgal atında olan bir bölgeye yardım için doğal olarak israilden izin alınması gerekmiyor mu?!

Lütfen " Uluslararası sularda " zırvasını söyleme. O gemiye her yada geç müdahale edilecekti!