Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 09.03.07, 16:32
buraq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
buraq
Uzman Baykuş

Kaydolma: 07.09.06
Erkek
Teşekkürler: 0
Üyeye 60 kez teşekkür edildi
Yeni Aptalca reklamlar

Ben başlıorum

1.huggies çocuk bezi raklamında çocuk, bezi alıp damlayan boruya sarıyor ya, madem o kadar akıllı da niye hala bez kullanıyor, tuvalete çiş yapmıyor

2.arielin zeplinli reklamında, zeplinle bez kirleri topluyor. bahçedekileri anladık ta zeplin nasıl mutfağa giriyor

3. derby reklamında ali desidero üst camdan çıkıp her milletin dilinde hem de keni dilinde diyor hem kendi hemde başkasının dilinde nasıl oluyor

4-Turkcell reklamında gecenin bir yarısı öğrenci olduğu belli olsun diye ders çalışan kız öğrenci kıyafeti giyiyor.Birde babasının telefonunda bütün GPRS ve bir nevi internet ayarları hazır durumda.Köy yerinde adamcağız tarladaki son durumlarımı alıyor netten?o turkcell reklamı zaten saçmalık... adam kendine gprsli telefon alana kadar kızına bir pijama alsaymışya... kız saat kaç olmuş hala okul formasıyla..Turkcell reklamlarına taktık madem o zaman bende bir şey eklemek istiyorum.
Madem herkesin yanında bir selocan var.Benim niye yok?
Reklamlar bence biraz daha az saçma olmalı.

5-Cornettom aşkımla erir misin reklamında esas kız ve esas oğlan ellerinde cornettoları yürüyorlar.Esasoğlan esaskızımıza karşı bankı göstererek ''işte aşkımızın başladığı yer şurası''diyor.Esaskızımız hemen ''hayır aslında aşkımızın başladığı yer burası'' diyerek elinde kalan kornetto küllahının sonunu gösteriyor.Sahne bu,şimdi sorularıma geliyoruz;
1)Çocuğun elindeki kornet daha yeni açılmışken kızın elindeki nasıl bitmiş oluyor
2)Esaskızımız dondurmayı alıyor da oğlana koklatmadan bitiriyor bu arada esasoğlanın canı dondurma çekiyor sonradan mı alıyor
3)Yoksa aynı anda dondurmaları alıyorlar da oğlan daha ilk lokmasını almadan kız korneti mideye mi indiriyor
Ben bu listeyi böyle uzatır giderim biri beni durdursun
Sponsor