Tekil Mesaj gösterimi
  #38 (permalink)  
Alt 01.06.10, 22:06
-KaRaNT!Na- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
-KaRaNT!Na-
V.I.P.

Kaydolma: 28.01.10
Erkek
Teşekkürler: 69
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Gazze'ye yardım götüren gemilere İsrail ateşi

_Devilmarcry_ demiş ki:
- Haddini bildirmesine bildiririz,İsrail dediğin küçük bir yer.İsrailin arkası gelişmiş.Bütün dünya bize karşı çıkar saldırmaya kalkışırsak.Bütün mallar israilin israil çok gelişmiş bir ülke olduğu için bütün sanatçılar,ressamlar,bilim adamları onlardan çıkıyor.Tembellikten kaybediyoruz.

Eğer hititler Yahudi soykırımını başlatmasaydı ne olurdu sizce ?
Yahudiler bu kadar hırslanmazdı.Ezilmeyi göze alamadılar çalıştılar.Durum bu !

İsrail ufak ama görünüşe aldanma...

Öyle bir silah teknolojisi var ki adamlarda senide istediğin haritadan siler...

ABD bile İsraile sesini yükseltemez... Cevap olarak "ABDnin kurucularına bak!"

Örn.;

Gazze'ye yardım götüren Türk gemilerine saldıran İsrail, Amerikan gemisine de saldırmıştı.
Gazze'ye yardım götürmekte olan Türk gemilerine saldıran İsrail, 1967'de de USS Liberty gemisine saldırıp, gemideki Amerikalı asker ve sivillerden 34 kişiyi öldürmüş, 171 kişiyi de yaralamıştı.

6 Gün Savaşı olarak bilinen, İsrail ile Mısır, Ürdün ve Suriye arasındaki savaş sırasında yaşanan olay, 8 Haziran 1967'de gerçekleşmişti.

Savaşta tarafsız olduğunu açıklayan Amerika'nın araştırma gemisi USS Liberty'ye İsrail jet uçakları ve hücumbotları saldırmış, napalm bombaları ve torpidolarla vurulan gemide 34 kişi ölmüş, 171 kişi de yaralanmıştı.
İsrail ve Amerika'da yetkililerin yaptıkları araştırmalardan çıkan sonuç, İsrail'in USS Liberty'nin kimliğini belirleyememesi sebebiyle gemiye yanlışlıkla saldırdığı yönündeydi.

Mayıs 1968'de İsrail hükümeti hayatını kaybeden 34 kişinin ailelerine 3.3 milyon dolar, ardından Mart 1969'da da yaralananlara 3.5 milyon dolar tazminat ödemişti. Ayrıca 1980 yılında da İsrail hükümeti USS Liberty'ye verilen maddi zararların karşılığında Amerika'ya 6 milyon dolar ödemeyi kabul etmişti.