Tekil Mesaj gösterimi
  #33 (permalink)  
Alt 01.06.10, 15:07
korrsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
korrsan
Yavru Baykuş

Kaydolma: 23.11.08
Erkek - 37
Teşekkürler: 6
Üyeye 4 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Gazze'ye yardım götüren gemilere İsrail ateşi

Nicotinal demiş ki:
- Kardeşim söylediklerine katılıyorum fakat şöyle bi durum varki hiç bir ülkenin refahı için değil kendi ülkemin refahı için israil gibi bir devletin bu kadar güçlü olmaması gerekiyor önceden belirttiğim gibi pkk'yı destekleyende bunlar iskenderunda 6 şehit verdik bu olayın hemen arkasından bu bir mesajdır sen onu desteklersen ben de bunu desteklerim gibisinden ben devlet başkanı olsam sırf bu sebepten ötürü bir ülkeye savaş açabilirim.Filistinlileri şahsen sevmiyorum daha evvelden kıbrıs rum kesimiyle nası raks ettiklerinide gördük zaten tarih boyu araplardan bi hayır da görmedik yer değiştirdiğimizi farzetsek filistin bizim için kılını kıpırdatmazdı bununda çok iyi farkındayım ama biz onlar gibi değiliz biz Türk'üz bizim bu topraklarda başka bir misyonumuz var bunu gerçekleştirmememiz için bu kadar pasifize ediliyoruz zaten.
Eyvallah...
Ben ülkemizin refahı için İsrail'e elleşmeyelim demiyorum. Yolu bu değil diyorum. Sen tutupta elin arabı için kendi insanını tehlikeye atıp, tüm dünyaya mağdur edebiyata yapıyorsan bu yemez... Belki Türkiye'de oy toplarken bu taktik yer fakat uluslararası arenada yemez. Diğer ülkelerin tüm yapacağı elçilerini geri çağırmak ve kınamak olur. Bizim tek kazancımızda 5-10 yıl sonra İsrail'in "belki" ödeyeceği bir tazminat olur...

Birde kayıplarımıza bakalım; Daha dün İskenderun'da 6 şehit verdik. PKK 1 hazirandan itibaren (bugün) saldırılara başlayacağını duyurdu. Artık İsrail'den aldıkları destekle daha şiddetli saldırılara başlayacaklar. Madem İsrail'e karşı çıkacaksın o halde PKK ile bağlantılarından dolayı karşı çık. Bu uğurda savaş açsan dahi haklısın.

Ya da ondan güzeli; Sen önce PKK'yı bitir, ekonomiyi düzelt, ülkeni kalkındır ondan sonra İsrail'in karşısında dur. Önce bir üreten ülke ol, zengin ülke ol, askeri harcamalarını artır, ordunu güçlendir, kendi silahını kendin üretmeye başla... Bunlar olmadan ne yapsan boş. Ancak böyle 2 dayılanır, dünyaya mağdur edebiyatı yapar, çekiliriz.