Konu
:
Gazze'ye yardım götüren gemilere İsrail ateşi
Tekil Mesaj gösterimi
#
13
(
permalink
)
31.05.10, 18:32
love_jensen
Profesör Baykuş
Kaydolma: 19.04.10
Kadın - 32
Teşekkürler: 169
Üyeye 248 kez teşekkür edildi
Cevap: Gazze'ye yardım götüren gemilere İsrail ateşi
SomeOne
demiş ki:
-
Şayet Olası Bir Savaş Çıkarsa.. Ben Gönüllü Olarak Gideceğim..! Bu Topraklar Kanla Alındı.! Bu Millet Kanla Refah Buldu..! Ve Öylede Olacaktır..! Olmalıdır..! Bunu Savaşa Bir Teşvik Olarak Algılamayın Ancak NATO Bu Olaya Sadece Kınayarak ve Sessiz Kalarak Bakarsa İşler Gerçekden Kızışabilir! Beyaz Bayrak ve Yükü İnsani Yardım Olan Gemiyi Nasıl Basarlar.! İsrail 12 Fitten Yaklaşılırsa Şayet Arama Yapacağını Söyledi.Ama 62 Fit Afedersiniz Ama G.tlerine mi Batıyor? BMnin Olan O Sularda Herkes Özgürce Hareket Edilebilir.İsrailin Bu Yaptığı Korsanlıkdan Başka Bir şey Değildir..!!!
savaş çıkacağını hiç sanmıyorum çünkü bizim kendi ülkemiz bile bu durumu sadece kınamakla yetindi ben olsam olayı duyduğum anda oraya yardım helikopteri gönderirim kendi insanlarımız sonuçta onlar korumamız gerekli ama noldu sadece kınandı şimdi orda yardım etmeye giden insanlar yardıma muhtaç hale geldi ve türkiye den hala ses yok yaa ayıptır resmen bu yapılanlar biz otoritemizi göstermezsen elin israili gelir böle basar her yeri
love_jensen
Profil bilgileri
Özel mesaj gönder
Yazdıklarını göster