Tekil Mesaj gösterimi
  #15 (permalink)  
Alt 04.03.07, 21:49
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ZipMaker
İlk KeLBaYKuŞ!

Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.629 kez teşekkür edildi

bir gün sizde büyüyceksiniz... ve sizden küçük insanların size saygısızlık yapmasının ne kadar ağır geldiğini anlıycaksınız... ve unutmayınki allahın sopası yoktur ve adaletide er geç tecelli eder.... umarım bağıranlar saygısızlık yapanlar fazla gazaba uğramazlar... bunları senin ve saygılı davrananlar için sölemiorum aslıcım... ama hasan dan beklemezdim açıkçası... her gün şaşırtıosunuz beni... gerçekten çok üzülüorum.... ben bir türlü ifade edemedim bir çoğunuza kendimi bana abi diyin bana saygı duyun demek ego değil arkadaşlar sadece 2 katınız yaşındaki bi adamın yaşadıklarını biraz daha ciddiye alın... siz yaşınızın büyüdüğünü bir şeyler hakkında konuşabileceğinizi gösteriosunuz peki ben? ben sizin çok seneler sonra geçeceğiniz evrelerden geçtim.. ya düşünsenize bana bile şaka gibi gelio ama yaza evleniorum ya... askerlik bitti en büyük korkumdu... iş buldum başka bi büyük korkumdu... hayatımı paylaşacak adam gibi birini buldum başka bir korkumdu... yani sizin yüzleşmenize bile çok seneler var bunlarla.... bilmiorum biraz anlatabildimmi... bazılarınıza belki boş gelio konuşmalarım ya bu herifin burda bizimle işi ne diosunuz belki... belki abi demek çok ciddi gelio yada açtığım konular sizi cezbetmio... ama anlamayanlar bir gün anlayacak neyi niçin yaptığımı illa nie saygıdan bahsettiğimi.... hayatta başarılı olmanızın sırrı SAYGI arkadaşlar ister inanın ister inanmayın... gerisi sizin bileceğiniz iş... ben size yardımcı olmaya çalışıorum... kendine yardımcı olmak isteyen gelir gelmeyen gelmez.... seçim... hayat seçimlerle dolu....