Tekil Mesaj gösterimi
  #5 (permalink)  
Alt 17.05.10, 15:55
Orangepuff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Orangepuff
V.I.P.

Kaydolma: 05.12.09
Kadın - 29
Teşekkürler: 432
Üyeye 1.349 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: :D Fıkra Fıkra Fıkraaaaa

sammy01 demiş ki:
-
İngiliz, fransız ve TÜRK.. Gümrük kapısından bir İngiliz, bir Fransız, bir Türk geçmek için bekliyorlarmış. Gümrük görevlileri valizlerini kontrol etmeye başlamış. Önce İngiliz'in valizine bakmışlar. İçinden 7 adet don çıkmış. "Niye 7 tane?" diye İngiliz'e sormuşlar. O da "Haftanın yedi gün var. Hepsi için bir tane. Pazartesi, Salı, Çarşamba..." demiş. "Vay be! Helal olsun medeniyete, temizliğe bak adamlardaki." Sıra Fransız'ın valizine gelmiş. açmışlar bakmışlar 8 tane don. "7'yi anladık da niye 8?" diye sormuşlar. Fransız "Pazartesi, Salı, Çarşamba... Hergün için bir tane, bir tane de ne olur ne olmaz diye yedek aldım" demiş. "Vay be! Adamlardaki temizliğe medeniyete bak!" demiş görevliler. Sıra Temel'e gelince açmışlar bakmışlar tam 12 adet don. "Vay be! Ne varsa bizim insanımızda var. Şu medeniyete, şu temizliğe bak!" Sormuşlar "Neden 12 adet?" Bizimki cevap vermiş "Ocak, Şubat, Mart,......"

Kurnaz Temell..
Temelin tavuğu Dursunun bahçesine yumurtlamış..
Temel : tavuk benim yumurtada benimdir. demiş.
Dursun : bahçe benim yumurtada benimdir. demiş..
Başlamişlar tartışmaya.. Temel demiş ha bu böle sürmez gel birbirimize tekme atalim en sert vuran yumurtayi alır. Dursun kabul etmiş kararlaştrmaşlar ilk önce Temel tekme atacak.. Temel en sert postallarını giymiş Dursunun S*kine bi tekme Dursun moorrtt.. yarım saat sonra anca kalkabilmiş sıra Dursuna gelmiş tam tekme atacakken Temel demişki :
- Al yumurta senin olsun bi yumurta için deymez

bu ikisine çok güldüm hahahaha