Tekil Mesaj gösterimi
  #11 (permalink)  
Alt 22.04.10, 15:27
zgrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
zgrock
Yerine Sevemem

Kaydolma: 25.02.10
Erkek - 36
Teşekkürler: 560
Üyeye 796 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Beşiktaş'tan Derbiye İtiraz

oğuzzz demiş ki:
- Hakem hüseyin gökçek zaten o eşelemeye sarı kart verdi.Yani bi kural hatası söz konusu değil.hemen yargısız infaz yapmayın biz fenerbahçeye mağlup olduğumuzda adam gibi kabullendik yenilgimizi ne hakeme yüklendik nede fenerbahçeye.önce kendi futbolcularımızı eleştirdik.fenerbahçe hakettiği bi galibiyet aldı tebrik ediyorum onları.bilicayı eleştirceğinize gidin kendi futbolcularınızı eleştirin.mustafa denizlinin sahaya çıkardığı onbiri eleştirin.
Haydaaaa yaa tutturdunuz bir kural hatası denince sarı kart kırmızı kart meselesidir kardeşim konuyu okudunmu sen... Bırak konuyu 2 cevap yukarıyı okudunmu acaba...!

İtirazda bulunan ben değil kulüp bu bir ikincisi ise itiraz nedeni kart değil penaltının tekrarı okuyup yorum yaparsanız sevinirim beyler her kafadan bir ses çıkıyor yoksa... Ben gerekli ydınlatıcı bilgiyi verdim ancak okuyan yok heralde...

Ayrıca benim yorumlarımı ( daha önceki bir diğer konuda ) herkes gördü o kouya gireen ben zaten değindim o konuya suç kendi takımımızda sen kalkıp daha 1.25 'de gol yersen neye konuşuyorsun diyerek... hatta rakibi , hakemi ve rakip taraftarıda yeniceksin büyük takımım diyorsan kendine diyerek suçun bizimkilerde olduğunu zaten dile getirdim...

Öyle konuşuyorsunuz ki sanki ben körü körüne yok illa maç bizimdi diyorum... Olay farklı lütfen biraz kafanızda şu olayı canlandırın yorum yapmadan sırf fanatizmle yorum yapılmaz , ha yapılkır diyorsan bende sana şöyle bir yorumla cevap veririm oğuz o zaman siz kabullenmişiniz ya siz yenilince kabullenmediniz siz onu son 10-11 senedir daha fikstürler çekilince Kadıköyde oynanıcak maçın tarihi belli olunca direk kabulleniyorsunuz ve direk kalan 33 maça konsantre olmaya çalışıyorsunuz drim buda biraz aşağılayıcı ve dalga geçme olur...

Fanatik olsam böyle yaklaşırım ben bizim takımın hatalarının farkındayım ancak bu olay KURAL HATASI arada fark var... Bahsettiğim Kural Hatası ise bu ;

Uluslararası Futbol Oyun Kuralları'nın 14. maddesinde penaltı vuruşu sırasındaki ihlaller ve cezalar açıkça belirlenmiş olup, buna göre penaltı atılan takımın kalecisinin takım arkadaşı oyun kurallarını ihlal ederse ve top kaleye girmezse vuruş tekrarlanır hükmünü getirmektedir.
Sponsor