Tekil Mesaj gösterimi
  #24 (permalink)  
Alt 21.04.10, 14:13
zgrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
zgrock
Yerine Sevemem
 
Kaydolma: 25.02.10
Erkek - 36
Mesajlar: 5.622
Teşekkürler: 560
Üyeye 796 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: 6.Sezon konusunda son nokta kondu...

Crimson Lady demiş ki:
-
Supernatural Yıldızlarından olay yaratan açıklama: 6. Sezon ile geri döneceğiz.

Morag Cuddefort-Jones'un özel haberi

Ünlü BM dizisi Supernatural hayranları, dizinin yıldızları Jared Padalecki ve Jensen Ackles'ın olay yaratan altıncı sezona geri gelecekleri açıklamasının ardından derin bir nefes alabilirler.

Dizinin yaratıcısı Eric Kripke'nin diziyi beş sezonluk yapma planına bağlı kalacağına dair bir hayli dedikodu kulaktan kulağa dolaşmaktaydı.

Amerika'da eski model bir araba ve bir takım özel silahlarla avlanırlarken, bu iki canavar avcısı kardeşin hikayesi çığ gibi büyüyen bir popülariteye sahip oldu.

Ama hayranlar, sezon dördün sonunda bittiği taktirde, geriye bu diziyi izlemek için sadece bir sezonun kalmış olmasından oldukça endişeleniyorlardı.

Fakat Brimingham'da dizinin Avrupa toplantısında haftasonu Jared ve Jensen ile konuşma fırsatım oldu. Sezon altı için anlaşmaya imza attıklarını ikisi de onayladılar.


Jensen'a dizinin beşinci sezonunun çekimleri bittiğinde herhangi bir film projesinde yer almayı düşünüp düşünmediğini sordum. Başlangıç olarak, sırrı saklamaya niyetliydi:"Bunu haziranda, dizinin gittiği yöne göre öğrenmiş olacağız."

Sonra ağzından kaçırdı. Ona altıncı sezonda da devam etmeyi isteyip istemediğini sordum. "Devam etmek zorundayım. Çünkü altı sezonluk bir anlaşmamız var." Bu da herşeyi açıklamaya yetti.


Jared'a Supernatural 5'ten sonra ne yapacağı sorulduğunda, basit bir şekilde cevapladı. "Supernatural 6. Tahmin ediyorum ki, beşinci sezondan sonra da dizi devam edecek."

Jared hayranlarına da ayrıca teşekkür etti. "Gerçekten buraya gelmemize yardımcı oldunuz."


Jensen ekledi:"Kripke beş sezonluk anlaşmaya sahip, ve sanırım stüdyo altıncı bölüme kadar devam etmek zorunda da değil."

Ama öyle görünüyor ki, oyuncular, hayranlar ve dizi ekibi dizinin devam etmesini can-ı gönülden destekliyor. Jared şunları da söyledi:" Dördüncü sezon gördüğüm en iyi efektlere ve görüntülere sahipti, eminim ki stüdyo da bunu devam ettirmek ve daha iyisini yapmak isteyecektir."

Brimingham Asylum'daki hayranları bunun üzerine oldukça sevindiler ve alkış yağmurunu tuttular.


Buna rağmen, Jared bir konuda uayrıda bulundu. Henüz dördüncü sezonda çok fantastik bir bölüm çekilmişken, eğer altıncı sezonda izlenemeyecek kadar inanılmaz bir senaryo olursa, dizide yer almayacağını açıkladı.

Jared: "Lost'un büyük bir hayranıyım. Bu kadar sevebileceğim başka drama dizisi görmedim hayatımda. Ama izlerken farkettim ki, sadece karmaşık olmak için karmaşık olmaya başladı. Daha mantıklı, bir bütün halinde olabilirdi, soru sorulduğunda, 'hadi birşeyler patlatalım, sonra bir çaresine bakarız" demek yerine cevaplar verebilirdi. Bunun olmasını istemiyorum. Hala anlatacak hikayemiz, söyleyecek sözüm varsa Sam Winchester olarak, diziye birşeyler katabileceksem, o zaman elbette varım."


Kardeşler arasındaki büyük gedik hayranların bitsin diye tırnaklarını yemesine neden oluyor, fakat bu durum hala bitmiş değil.

Dördüncü sezonun son iki bölümü Winchester kardeşleri bir sona yaklaştırıyor, fakat tünelin ucunda bir ışık olabilir.Jensen, kardeşler arasındaki bu ayrılmanın belki de beşinci sezona düzeltilmek adına yapıldığını, belki de dördüncü sezon finalinde buna dair ipucları olabileceğini açıkladı.

Sam'in şeytani taraftan ayrılmasını dört gözle bekleyenlere Jared'in bir haberi var:" Ben karanlık tarafı daha çok seviyorum. Oynaması daha eğlenceli."

Ayrıca, Sam'in 'iyi kardeşler' olarak devam edemeyeceğini ekledi. "Sam büyüdü, değişti. Eminim ki yaptıklarının bedelini ödeyecektir. Ama ben kardeşin kardeşe karşı olması durumunu oldukça beğeniyorum."


Sonuç olarak, BM toplantısında, Winchester kardeşlere uzun bir süre ara vereceklerken, hayranlar Eylül'ün en sevdikleri dizinin son bölümü olmayacağını bildiklerinden içleri rahatlamıştı.

Sezon ikinin finalinde John, Sam ve Dean'i ölürken gördüğümüz kareyi hatırlarsak, dördüncü sezonun finali nasıl olacak dersiniz?

Oyuncu kadrosuyla röportajların ve setten en son hikayelerin bulunduğu Asylum 3'ten daha fazla ayrıntı ve güncellenmiş bilgi için bilgi almaya devam edin.



*Crimson Lady Production iftiharla sunar. Enişte bitirdim la
teşekkür ederim beni kırmadığın ve çevirisinde bulunduğun için kardeşim...
konuya aynen hiç bozmadan ekleim ç.evirini kolaylık olsun diye
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler: