Tekil Mesaj gösterimi
  #61 (permalink)  
Alt 17.04.10, 17:07
Cool Girl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cool Girl
KeLBaYKuŞ

Kaydolma: 02.09.09
Kadın
Teşekkürler: 332
Üyeye 349 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Supernatural 18. Bölüm izle - Altyazılı (5.Sezon)

işşte bu yaa bnm deanim buuuuu ahh nasıl da üzülüyodu nerdeyse evet diyicekti..ohh bee adam a yazık oldu ama...neyse gzl bi bölümdü sa ol zipmaker

fairytale_89 demiş ki:
- süper bi bölümdü..bir an dean'den nefret ettimyani nasıl artık kardeşine inanmıyorum dersin..
ama sonu çok etkileyiciydi..yine eskisi gibi birbirlerine olan sevgileri ve inançları arttı..

ya buarada cas'in elleri dert görmesin..
aynen,iyi etti

LarutanrepuS demiş ki:
- Çok güzel bir bölümdü Dean Sam'e söylediklerini inanarak söylediğini zannetmiyorum yokluğuna daha kolay alışsın diye onları söyledi bence. Dean evet demeden Sam'e bakıp gülüşü süperdi.Yani her bakımdan süper bir bölümdü teşekkürler.
aynen yaa pich nası gülüyo

oğuzzz demiş ki:
- Hea adam çok yardımcı oluyobu melek olayları güzelde ben luciferin falanda devreye girmesini istiyorum.michael,zach nasıl dean'e evet dedirtmeye çalışıyosa luciferinde same evet dedirtmeye çalışmasını istiyorum.hep deanin üzerinde gidiyo senarya biraz sam'e yüklenmeliler bence,luciferi falan zaten hepten unuttular.
ewt yazık deanime ama sam i de abartmasınlar ay bide sam deani durdururken sam evet diyomuşş

GeFoRCe demiş ki:
- Cass'i Geri getirelim dedi Ya Bence Cass'i de O KArdeslerinide Geri GEtiricekler neyse Tekrar izledim SAol zip
ya o kardeş geri gelmesin,deanin üzerinde fazla yük oluyo sonra...

Bu mesaj; Cool Girl tarafından '17.04.10 - 17:12' tarihinde değiştirildi. Sebep: Üst üste birden fazla mesaj yazamazsınız.
Sponsor