Cevap: Şeriat Nedir ?
Daha önceki yorumlara şunu demek istiyorum
Arkadaş sen ister müslüman ol ister hristiyan başörtülü devlet binasına giremezsin diyor Anayasa.Bizim ninelerimizde elbet başörtü takardı ama onlar başörtüleri çıktıkları zaman aman müslümanım ben çıkaramam açamam gösteremem başımı demiyorlardı.
Başörtü takınca müslümanmı oluyorsunuz ? veya dinine çok bağlımı oluyorsunuz.
Takmayıverin hani nolcak herkesin önyargıları vardır.Haliyle benimde var başörtülü 14 13 yaşındaki kızları gördümmü tövbe tövbe diyerek buna bu yaşta başörtüsü kim taktırır die aklıma takılıyor.Bence bu konulara çok takılan milletiz birinin başörtüsünü çıkarsınlar yaygara kopuyor Başbakanın Eşi Natoya askeriyeye giremedi Başörtülü bende olsam bende almazdım Çıkaracaksın kardeşim Askeriyeye qiriyon önce destur diyip sonra çıkarcan.Zaten bu milet şuram kapansın aman günahtır kafamı örteyim aman şeydir die geriye gidiyor yavaş yavaş.Peygamberimiz demiş ilim irfan öğrenenin öğretenin şehit kanından sevabı çoktur Bilim öğrenin ilim öğrenin bırakın başörtüsüz gezmek günahtırı veya bağımsız olmak için başörtüyü fransayı Milllete devlete katkınız olsun insanlığa katkınız olsun arkadaşlar
|