Tekil Mesaj gösterimi
  #12 (permalink)  
Alt 10.04.10, 13:33
HarektOrdusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
HarektOrdusu
Profesör Baykuş
 
Kaydolma: 14.11.09
Erkek - 14
Mesajlar: 2.127
Teşekkürler: 376
Üyeye 306 kez teşekkür edildi
Arrow Cevap: 'İlk milli tank Altay'

okyanuso1 demiş ki:
-
ERMENİSTAN GİBİ KÜÇÜK BİR DEVLET,NÜFÜSÜ İSTANBULDAN AZ OLAN BİR ÜLKE BARINIYORSA BİZ HAYLİ HAYLİ BARINIRIZ
Hem askerin görevi üniversiteler yapmak mıdır: Demişsin , asker kendi parasıyla vermiyorki bizim yani devletin cebinden çıkıyor ünüverste yapmak devletin görevi,sonuç= eğitim düzeltileceğine bir sürü savaş aleti alınıyor.? [B]bi araştır bakalım milli gelirden eğitime yüzde kaçı ayırılıyor? sonuç : KOMEDİ !
Var mı böyle birşey ya?

Araştırmanı yeğlerim bu Ermenistan dediğin köye, her yıl harçlık verenin Rusya, Yunanistan dediğin kasabaya, AB'nin baktığını, Suriyen'nin en önemli geçim kaynağının teröristlerin Türkiye'den yaptığı kaçakçılıklar olduğunu söylemek istedim, üstelik bu adamlara silah teknolojisi anlamında büyük devletlerinde yardım yaptığını bilmen gerek. Nasıl soğuk savaş döneminde Türkiye'nin Karadeniz kıyısında Rusya'ya bakan Nato'ya ait 4 tane nükleer başlıklı füze varsa, diğer küçük komşularımızda da bize bakan fakat kaynağını ağabeylerinden alan birçok silahta yok değil.


Haklısın üniversite de önemli. Ama it sürüsü gibi artan nüfusumuza yetecek kadar gereken üniversite sayısını 3 ile 5 ile değil; Ü(x)=Ax³+mx²+ex+l.e gibi uzun uzadıya denklemlerle anca ifade edebiliriz. İşin makara yanı bu ama aynı zamanda gerçekte. Her sene liseden mezun olan (yalnızca olanlar) öğrenciler sınavlara girdiğinde girenlerin sadece ¼'i yerleşebiliyor. Bu kadar kalabalık nüfusa üniversiteden önce aile planlaması gereklidir.. Ülkemizde bazı kökenlere mensup kişiler nedense çok çocuk yapınca ülkemizi ele geçirebileceğini falan sanıyorlar. Bunların durmayn imalatı(!) yüzünden olan hem birçok öğrenciye oluyor hemde bunlarım çoğu kapkaçcı kaçakcı olunca ülkemizde zarar görüyor.
Alıntı ile Cevapla