Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 09.04.10, 21:55
_Devilmarcry_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
_Devilmarcry_
Profesör Baykuş

Kaydolma: 02.07.09
Erkek
Teşekkürler: 264
Üyeye 1.002 kez teşekkür edildi
Talking Okumazsanız çok şey kaybedersiniz +18

padişahın biri bir gün sarayının etrafına kocaman bir göl yaptırır.
Gölün içine bütün vahşi deniz yaratıklarını atar ve ülkenin dört bir yanına "her kim burdan yüzerek karşıya geçerse mirasım ve kızım onundur" diyr mustular salar.
suya atlayan herkes ya geri döner ya da vahşi balıklara yem olur.Derken adamın birinin hiç ...ardına bakmadan son hızda yüzdüğü- nü görürler.
padisah nefes nefese kalmıs olan adama sorar:
-söyle bakalım kızımı mı istiyorsun?
adam hala nefes nefesedir:
-hayır.
-tahtımı mı istiyorsun?
-hayır
-E söylesene be adam ne istiyorsun benden.
-Onu bunu bosver de beni iten orospu cocugunu bul bana

2 adam Akmerkez de karilarini kaybetmis hararetle ariyorlarmis. Ortada kosusturup dururken birbirlerine çarpmislar. Ne oluyor birader demeye kalmamis, birisi:

-"Kardes kusura bakma karimi kaybettim de onu ariyorum" demis. Digeri

-"Sende kusura bakma ama bende karimi ariyorum" demis.

Adamlardan birinin aklina bir fikir g...elmis ve

demis ki:

-"Arkadasim madem ikimizde karilarimizi ariyoruz, karilarimizin tipini birbirimize tarif edelim ve ayri ayri yerlerde aramaya baslayalim. Eger rastlarsak saat 4‘te Mac Donalds ‘in önüne gitmesini söyleriz demis. " Digeri tamam demis ve baslamis karisini tarif etmeye:

-"Benim karim sarisin, mavi gözlü, 25 yasinda, 1,75 boyunda, 60 kg, topuklu beyaz ayakkabi ve kirmizi mini etekli tek parça elbise giyiyor" demis. Ve diger adama

-"Senin karin nasil biri?"diye sormus.

Diger adam : -"Siktir et benimkini seninkini ariyalim...

Çifçi tavukları için hiç yorulmayan bir horoz almak için pazara gider. Pazarcı;
-İstediğiniz her şeyi bu horoz yapar.

Azgın mı azgın bir horoz satar bizim çifçiye.Adam çifliğe döner ve horozu kümese koyar koymaz tüyler uçuşur, gıdaklama sesleri feryat figanlar falan, çifçi çok memnundur. Ama h...oroz azğındır. Sadece kümesin işini bitirmekle kalmaz, çiflikteki diğer hayvanlarıda becerir. Atlar, koyunlar, inekler... Adam memnundur ama bir yandan da endişelidir. Horoz iki günde ölecek diye.

Horozu tutmaya çalışır falan, ama nafile. Neyse der eve girer. Ertesi gün bir bakar ki, horozun ayaklar havada, dili dışarda kümesin önünde pestil bir vaziyetde cansız yatıyor ve hatta tepesinde bir akbaba uçuşuyor. Çifçi kendi kendine;

-Ehhh işte sana dedim gebercen diye.

Horoz, bir gözünü hafif açarak çifçiye yarım ağızla ve kısık sesle;
-Sus, Sus! Kaçıracan şimdi akbabayı, sus.

Teşekkür Edenler:
Sponsor