Tekil Mesaj gösterimi
  #168 (permalink)  
Alt 04.04.10, 05:03
jjjensen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
jjjensen
bi rain

Kaydolma: 28.10.09
Kadın
Teşekkürler: 549
Üyeye 526 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Bir Damla Kan... 1.Bölüm: Milford Kasabası

wawww.konuya bak.geniş bir perspektif olmuş tebrik ederim...
confessor? bana bir yerlerden tanıdık geldi. tavsiyen üzerine izliyorum baya da oldu ben az çok konuya aşinayım bu yüzden ama bilmeyenler için confessor u daha açmalısın bence.
Sabaha kadar yapalım dese yaparım. Kızın bir an insan olmadığını düşündüm. Bana istediği her şeyi yaptırabilen bir cadı olduğunu düşündüm. Durmak istiyordum çok yorulmuştum.
çok tekrara gerek yok. düşündüm demelere. örnek olarak bunu veriyorum.sonra cümlende bir çelişki var? ilk cümlenle son cümlen arasında. onu düşünce akışına daha iyi uyumlayabilirsin
pansiyona gelen helen isimli kız var.“Kendimi tutamıyorum Alex. Onunla olmak istiyordum... demişsin. burda pansiyona gelen Helen. nasıl haberleşmişler de kız gelmiş.onu bence bir kaç cümleyle anlatabilirsin. koparma bütünden. bir de fiil çekimlerine dikkat etmelisin:Kendimi tutamıyorum ve olmak istiyordum örnek olarak veriyorum...
son olarak demek istediğim birşey var: dilini geliştirirsen inanıyorum ki herşey çok daha iyi olacak.ne kadar yeni kelime öğrenirsen anlatım yeteneğin bir o kadar da gelişecektir... mesela bu vampir arkadaşların çok uzun geçmişleri var ve onların dilini şöyle kadim zamanlardan birkaç cümleyle zenginleştirebilirsin.bizim türkçe sözlüklere biraz bakman yeterli yorumlarımda kendimi aşmışsam beni bağışla..
Teşekkür Edenler: