Konu
:
Emolar hakkında düşünceleriniz xD
Tekil Mesaj gösterimi
#
116
(
permalink
)
28.03.10, 21:25
GirL of NighT
KeLBaYKuŞ
Kaydolma: 07.09.09
Kadın
Teşekkürler: 417
Üyeye 272 kez teşekkür edildi
Cevap: Emolar hakkında düşünceleriniz xD
HalloweeN
demiş ki:
- hyr gülüyorsun eger gülmneseydin ve ısıl da o yorumu yapmasaydı öyle bir sey yazmayacaktım.
doğru bulmama sebebin gülecek bir seyin ortadan kalkacak
topluma zarar verdikeri yok.senin oyuncagın olmuş insanlar onlarkabul etmek zorundasın çnkü onlarında hakları var.
aklıma gelmeyeceksin emin olabilirsin.emin olmuyorum çünkü cogalmayacak sadece gündeme cıktıgında cogalmıs gibi olacak.
ama senin açından mantıklı bunu unutma.ben tek acıdan bakmam her acıdan bakarım olaya kendi acımı yazarım.özentilik olmadan gerceği olamaz annesinin karnından emo olarak dogmuyrlar sonucta.evet bozanları da var ama bizim gibi didişmiyorlar sizin dediğiniz yorumlarınız ve onun gibi yaratık cümlelerine kalkıpta küfür etmiyorlar.
atatürk insanları sen emosun sen gothicsin sen rap dinliyorsun sen çerkezsin diye ayrım yapın diyor galiba?
tam bi bölücü düşünüsü maalesef.emosun diyer ayırırsak onlarda birlik olur dıslanma ile de başka toplum kurmak ister budur olay işte. sonrada diyelim türkiyeyi bölmeyin diye?
en kaliteli yorum olsa gerek.
bende kendi düşüncemi savunurum kendime göre doğru gelenleri bilirim
Atatürk ayrım yapmadı bende yapmıyorum ayrım ne sen biliyo musun
adamlar dışlanacaklarını bile bile yapıyolar bunu her milletin bi değeri vardır Türk milletinin değerine karşıdır zaten Türklüğünden şikayet eden varsa kendi bilir 'Ne mutlu Türk'üm diyene!' diye bi laf var onlar kendi değerlerine karşı çıkıyolar ne yazık ki onlar milliyetçiliği unutmuş!
Teşekkür Edenler:
Cool Girl
GirL of NighT
Profil bilgileri
Özel mesaj gönder
Yazdıklarını göster