Tekil Mesaj gösterimi
  #91 (permalink)  
Alt 28.03.10, 01:17
zgrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
zgrock
Yerine Sevemem

Kaydolma: 25.02.10
Erkek - 36
Teşekkürler: 560
Üyeye 796 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Emolar hakkında düşünceleriniz xD

Şu yüzden saçma ;
Allahı koruduğumuzda yani Allah'ın ismine ve varlığına saygı gösterdiğimizde onu yüceltiyoruz ,Allah olmuyoruz...
Ancak Türkçeyi koruduğumuzda ise Türkçeyi kullanma ve konuşma olarak korumuş oluyoruz aradaki farkı her insanın görmesini beklemiyorum zaten bu benim fikrim...

Sosyal 3 saat İngilizce 4 saat diyorsun... Onu bana değil git Milli Eğitim Bakanına sor
Yada sorma kimi kime şikayet ediceksin demi '' Ananıda Al Git '' diyen birinin adamı ne kadar düzgün türkçe ile izahta bulunabilir sana... Şimdi bana neden o örneği verdin diyenler olursada onlarada açıklama yapayım... O kelimenin Türkçe eğer düzgün kullanılırsa doğrusu '' Validenizide Alıp Gidiniz ' dir '' Bilmem Anlatabildimmi

Son sözün ise çok doğru... Aynen katılıyorum sana... Türkçe'yi düşünmekle hiçbir şey ilerlemez... Bende sana bunu diyorum düşünme yap diye...

Son olarakta çıkmadan sölemek istediğim ben bu sözleri sana seni kırmak , rencide etmek yada aşağılamak için değil konuşanlar konuşsun sen düzgün Türkçe konuş diye söylüyorum işe yaramıyorsa boş yere parmaklarımı tuşlara vurmama hiç gerek yok bence...

Sana iyi geceler , İyi forumlar...!
Sponsor