Tekil Mesaj gösterimi
  #23 (permalink)  
Alt 24.03.10, 22:28
zgrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
zgrock
Yerine Sevemem

Kaydolma: 25.02.10
Erkek - 36
Teşekkürler: 560
Üyeye 796 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Kadının 4 Mücizesi

Senin seviyen bumu yani... Karakterin buysa sana diycek lafım yok başka... Kafan ancak bu kadarmı çalışıyor dostum senin...
Beni bu forumda az çok herkes tanıdı kimseye ne bir hakaret vari nede bir argo söz sarfetmişliğim yok ancak bu tarz bir yazıda daha ilk kişi sen olucaksın... seviye diyoruz , tek kişinin yeri değil topluluğun yeri diyoruz sen nato kafa nato mermer...
sevgilim sanal veya değil seni bağlayan ne anlamadım...
Kafasını siker kelimesinde siker neyi ima ediyor allah aşkına açıklasana bana türkçen yetmez ise ben yardımcı olurum sana açıklamaya... İ harfi yerine . koymakla iş bitiyormu...
Artı ben seksüellik konusunu sana demedim forumda genellikle dedim sendeki konu sadece hakaret vari yazındı... Babanın forumu değil bura gençsen gençliğini bil milletin asabını bozma... Gennçsin diye ne ben nede başka bir üye senin uçuk ve salakça espri anlayışını forumda görmek zorunda değil... Utanıcağına bana laf söyleme cüretinde bulunuyorsun... Konunu beğenen bir tek Devilmarcry isimli üye zaten benim dertli olduğum tarzda paylaşım yapanlardan biride o... Sen önce terbiye öğren öle gel karşıma senin oyun arkadaşınmıyım bende özgür diyorsun 4 yaş küçüğümsün büyüğünle konuşurken terbiyeni takın önce... Ne güzel iş ya millet üreme organlı , orallı , oralsız mesaj yazsın biz derdimizi dile getirelim kurnazlar sevgilin var diye burda yorumda bulunma desin... Sizin zeka katsayınız bunamı yetiyor dostum... Benle aynı fikirde olan yaklaşık 8-9 üye daha var senle aynı fikirde olan ya 1 yada 2 ' dir... Saçma sapan bir şeyi bana savunmadan önce bir daha üslübunu koru bende sana karşı koruyayım... Siz alışmışınız ortam ağızına , küfürlü konuşmaya uyarılınca zorunuza gidiyor heralde bu senin kaliteni gösterir genç benim kafama bir şeyi taktığımı değil... Ayıp diyorum sana ayıp...
Haydar dümen paylaşçakmış ; elinden geleni ardına koyma... Kendi ağzınla diyorsun zaten senin seviyen haydar dümen seviyesi...
sen dünyaya sadece 2 bacak arasından bakmaya devam et...
Moderatörlerden yada Zipmakerdan ricam ya bu üyenin uyarılması yada benim uyarılmam bu konuda 2 haklı taraf yok tek haklı taraf var ve bunun kim olduğununda forumun selameti adına belirtilmesini istiyorum... Eğer bu şahıs haklıysa ben bir daha ne yorumda bulunucam nede birine bir şey yazıcam teşekkürler butonuna basar giderim... Yok ben haklıysam forumda dünyanın 2 bacak arasında döndüğünü düşünenlere örnek teşkil edilmesi amacıyla bu arkadaşa uyarı istiyorum...

Bu mesaj; zgrock tarafından '24.03.10 - 22:35' tarihinde değiştirildi. Sebep: Üst üste birden fazla mesaj yazamazsınız.
Teşekkür Edenler: