Tekil Mesaj gösterimi
  #7 (permalink)  
Alt 12.03.10, 13:59
-KaRaNT!Na- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
-KaRaNT!Na-
V.I.P.

Kaydolma: 28.01.10
Erkek
Teşekkürler: 69
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Jandarmanın 329 muhbiri deşifre oldu!

fairytale_89 demiş ki:
- hımm işin o yönü de var ama ben yine de anlamakta zorluk çekiyorum..yani biz o 'birilerini' durduramıyor muyuz?? durdurabilecek yetenek var ise niye köşemize sinip oturuyoruz?? gelen şehit haberlerine ağlayıp geçiyoruz?? durduramayacaksak da niye hala biz şöyleyiz böyleyiz diye kükreyip duruyoruz??

yok benim kafam iyice karıştı
Terör örgütü aslında çok rahat bitirilebilir. Ama birileri bitmesini istemiyor dedim ya...

Şuan terör örgütünün tüm ekonomik gelirlerinden tutun en işe yaramaz militanına kadar herşeyi devlet çok iyi biliyor fakat bitirilmesine izin verilmiyor.

Bu raporların hepsi MİT te mevcut.

Şu bir gerçek ki Türkiye Cumhuriyetini son 60 yıldır Türkler yönetmiyor. Sana soruyorum koskoca 60 yılda adam gibi biri gelmez mi şu iktidara...

1. Şuan terör örgütünün avrupadaki faaliyetleri, hangi bankada ne kadar parası var herşey biliniyor. Sen Türkiye Cumhuriyeti olarak teröre destek veren ülkelere nota versen ticari ilişkini kesip doğu ülkelerine yakınlaşsan bırak terör avrupadan atmayı avrupa kandilde terörü bitirmek için asker yollar...

2. Dağa çıkışları engellemek. Kürt açılımı kürt açılımı diye tutturuyorlar. 3-5 bişiler yaptılar ama kime yaptılar kürtlere mi pkk lılara mı? Kürt açılımı dediğin ordaki halkın refahını yükseltmek, eğitim, haş, iş getirmek. Ama ne yapılıyor pkk lılara af, pkk gösterisinde taş atan çocuklara af, pkk kamp isimlerini sokaklara vermek... bunların kürtlere ne gibi bir yararı olabilir sence?

3. Terör örgütü tasfiyesi... terör örgütünden kaçmak isteyen binlerce militan var(mit raporu)... sen bunların kaçışı için istenilen ortamı sağlarsan bunları ülkeye geri kazandırıp terör örgütünü çok rahat dağıtabilirsin.

Parası ve destekçisi olmayan, militanı olmayan bir örgüt hala yaşayabilir mi yaşayamaz mı?
Teşekkür Edenler: