Konu
:
Mitoloji Bölümü
Tekil Mesaj gösterimi
#
23
(
permalink
)
04.03.10, 23:59
Sorun
Uzman Baykuş
Kaydolma: 24.10.09
Erkek - 32
Teşekkürler: 35
Üyeye 101 kez teşekkür edildi
Cevap: Mitoloji Bölümü
NoMaD
demiş ki:
-
Sade mi kaçıyor?
Hatırlatırım şu an İstanbul'da bile antik mısıra ait bir çok eser bulunmaktadır.
bkz. 3. Tutmosis
Not: Aynı tür dikilitaşlar ABD'de de bulunmaktadır. Peki soru onlar oraya nasıl gitti? Ya da şöyle söyleyeyim neden çoğu ülkenin başkentinde bir dikilitaş bulunmaktadır?
Antik Mısır gizemlerle doludur. Greece Mitolojisindeki gibi herşey açıklanmaz. Gizemler piramitlerde ve sembollerde gizlidir.
gizeminden doLayı sade kaçıyor ve ben fantastik oLayLarı sevdiğim için
ve fark ettiysen akıL doLu oLmasını seviyorum demişim demi senin dedikLerinde onun yönünde Lütfen tartışma çıkarmak için bi sözün sadece görmek istediğin yönLerini görme oke
BartSimpson
demiş ki:
- nomad güzel yazmışsın
bende onu şey diye biliyorum ben ege ü. de biyoloji okuyorum 1. sınıf hani bu tür çeşitliliği ile ilgili ve insanların yaşam belirtilerini bıraktıkları yerler işte ilk hayvan çizimleri duvar yazılar vs. farkettiyseniz eğer inka-aztek-maya tapınakları güney amerika ve panama kısmındadır eğer dünya haritasında bu kıtayı afrikaya birleştirirseniz bu kıtaların öncede yakın olkduklarını hatta bütün olduklarını görürsünüz aynı şekilde yani inka-maya-aztek tapınakları ile mısır piramitleri çok benzerdir şekil ve yapı olarak tek hatta ve hatta sümerlilerin zigurratları da öle..
bizde geçen yıL cografyada benzeri bi konu gördük kitapda şey dior kıtaLar eskiden bir bütün haLindeymiş fakat zaman geçtikce ayrıLmış ve haLa ayrıLmaya devam ediyormuş ve bi iLginç oLayda kıta isimLeri hep a iLe başLar ve a iLe biter (:
Bu mesaj; Sorun tarafından '05.03.10 -
00:03
' tarihinde değiştirildi. Sebep: Üst üste birden fazla mesaj yazamazsınız.
Sorun
Profil bilgileri
Özel mesaj gönder
Web sitesine git
Yazdıklarını göster