Sagolun Arkadaslar Kelbaykus Hikayesini Anlatiyim Ama Oncelikle Ankara Cankayadanim.
Simdi 12 Yil Onceydi Ve Arkadaslarim Bana Kel Olmadigim Halde Hep Kel Derlerdi. Bigun Ailecek Yemek Yedigimiz Bir Ortamda Cok Hos Bir Kiz Masaya Yanimiza Gelip Pardon Sizinle Biraz Konusa Bilirmiyiz Diye Beni Masadan Kaldirdi Ve Kiz Tanismak Istedigini Falan Soyledi Biraz Sohbet Etdikten Sonramasaya Geri Geldim Ve Babam Gulumsuyerek Size Bi Hikaye Anlatiyim Dedi.
Baykuslar Tum Gun Boyunca Agacin Dalinda Otururlarmis Ve Hic Bir Sey Yapmamalarina Ragmen Her Gun Onlerine Kismetine Bi Serce Mutlaka Dusermis. Sendede Baykus Sansi Var Hic Bisey Yapmamana Ragmen Seni Buluyor Kizlar Dedi Ki Gercektende Cok Dogruydu Ben Hic Bir Sey Yapmiyorken Bile Her Gun Bi Sekilde Bi Kiz Gelir Ve Benle Tanismak Isterdi. Derken Bu Olaya Gulduk Ve Arkdaslarima Anlatdim Onlardan Ilk Yorum Kelbaykus Oldu. Ogun Bugundur Kelbaykusum Arkadaslar
Ve Kelbaykusluyum Ilene Kadarda Sizleri Bulduguma Cok Sevindim. Umarim Guzel Bir Dostluk Baslangici Yapariz.