|
NoMaD demiş ki: |
|
|
|
|
|
|
|
- Çocuk sınıfından kastım yaş değildi
Bak bu sözü de sen söyledin:
sakin deme bana İlahlaŞtirma Öyle bİr İmam yok zaten. Ama onun Allah katinda en yÜce sifatlardan olduĞuna İnaniyorum.
Bu yazdığını bir oku önce biraz da düşün "acaba ben bunu söyleyerek ne yaptım" diye.
Şimdi dedin ki "arkadaşın hakkında bir anını ortaya attın". Evet yaptım çünkü aynı durumla burda da karşılaşacağımı biliyordum. Dediğimi neresini anlamadın hala şüpheliyim açıkçası. Orda açık açık "Atatürk'ü ilahlaştırmayın, sadece ulu bir liderimiz olarak görün, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu olarak bilin, örnek alın( gerçi şimdi dedim bunu ), işi abartmayın diye anlattım. Ama sen o kadar "İlahlaştırmayın" dememe rağmen Allah katında bir sıfata uygun görüyorum ama onu ilahlaştırmıyorum diyorsun ya asıl ben bunu anlayamıyorum.
Önce ben sana şunu sorayım anlayamadığın yer neresi?
İslami kesimden sözler vermemin sebebi de belki sizlere aşina gelebilir diye...
|
|
|
|
|
|
sakin deme bana İlahlaŞtirma Öyle bİr İmam yok zaten. ee bunun nersi senin görüşünü kanıtlıyor. öyle bir imam yok demek ne demek. hayret bişiy ya.öyle üstün körü okuyosun sadece.ne güzel iş. sen bu gece baya da bir hakertte ediyosun ya bunu da senin kişiliğne veriyorum.
ilk bir oku çanakkale destanlarını şu çılgın türkler i uzun beyaz bulut u sonra gel karşıma.nusret mayın gemisinin bir mucize sonucu patlamayan mayınlarının patlamasını...seyid ali onbaşının mucizesini... cephede savaşan askerlerin sözlerini...sen okumuş olsan bilmiş olsan Atatürk hakkında benim demek istedğim şeyi anlayacaksın.
bak ben ne sağcı görüşlüyüm ne solcu ne de ataist.
senin o islami kesimler dediğin ulu insanların hikayeleriyle büyüdüm.hala sanıyosun ki ben islama karşıyım.hayır efendim ben islama karşı değilim islamı alet edip halkı dolandıranlara karşıyım.at bile anlamış derken buydu demek istediğim.at bile anlamış ama...
neyse benim görüşüm bu
en dereyi görmeden paça sıvayanlardansın. evet yaptım aynı durumla burada karşılaşacağımı biliyor diyerek..
sana tavsiyem : en son söylemen gerekeni en baş söyleme çünkü şuanki duruma düşüyosun.