Cevap: Ata öyle binilmez böyle binilir!
çocuk sınıfı mı.senden daha büyük de olabilirim ona göre lütfen. ben ciddi ciddi sana gerçekten anlatmak istedğini anlamadım dedim.anlatmanı teklif ettim.ama sen beni anlayan anladı dedin.Ne yaparsın bende de hata varki burada laf anlatmaya çalışıyorum.
Ne diyeyim Allah hidayet versin.. demişsin...
anlattığın laflar nerde bak onu da anlamadım ben.ben sana teklifimi yaptım başta.
ama şöyle birşey.galiba sendin bunu söyleyen:Ataürk ü ilahlaştırmayalım bizim sınıfta da bir çocuk vardı şöyle böyle yapıyordu ne kadar yanlış.... afedersin ama ortalığa sen bıraktın bu sözleri ve bize öğüt vermeye çalışıyosun.ben zaten konuya yorum yazarken ilahtır tapıyorum gözüm ondan başkasını görmüyor mu dedim.şimdi de gelmiş beni anlayan anladı diyorsun.hayır anlamıyorum ben seni kusura bakma.
sonrada çıkmış benim kişiliğme laf dokunduruyorsun. senin bu yaptığın çocukluk işte.ön yargılarla yaşama lütfen.1000 ölç 1 biç.en son söylenileceği en başta deme.
bişiy kanıtlamak gibi bir durumum yok ama 24 yaşındayım. üni bitirdim.ve hala da okuyorum.
hz. ömer den yazmışsın hz.ali den yazmışsın.(kitalığımda yerleri var.)doğru kişlere gittiğinde çok büyük sözler.
|