18.02.10, 19:55
|
|
KeLBaYKuŞ
|
|
Kaydolma: 07.09.09
Erkek
Teşekkürler: 315
Üyeye 796 kez teşekkür edildi
|
|
Cevap: Camiye alınmayan yaşlı adamdan Başbakan'a: Sen Padişah mısın?
|
ZooM12 demiş ki: |
|
|
|
|
|
|
|
- 1. Adam ister 80 ister 40 yaşında olsun sonuçta hiçkimse o adamın orda namaz kılmasını engelleyemez. RTE kim oluyorsa kafasına göre istediğini alıyor istemediğini almıyor. Bu olay ilk değil birsürü olay var çiftçi den tut oğlu işsiz bir vatandaşa kadar herkese aynı muhameleyi yapıyor. Şöyle bir laf var "Başbakan olmuş ama insan olamamış"
2. Nedende ben hiç rastlamadım 15dk geç okunduğuna. Ezan okunur 10dk sonra cuma namazı kılınır ama burdaki olay tam tersi.
3. Hadi gazeteci yanlış duydu ama orda birsürü gazeteci var onlar da mı yanlış duydu sana sorarım?
|
|
|
|
|
|
1. si başbakanın böyle birşey yapmaya gücü yeter.Ki onun böyle düşünüp düşünmediğini de bilmiyoruz.Çünkü binbir türlü koruma adamın etrafında.
Tehlikeli olabileceği önsezisine kapılarak adamı camiye almakta beklemiş olmaları doğal.Her ne kadar adam sevilmese de başbakan.Hemde %40 küsürat oyla.
Bir ikincisi geç okunma işleri gayet doğal.Nomad in dediği gibi memurlar için müftülük kararı ile yanılmıyorsam ezanlar geç okutuluyor.
Hocanın arkada saf tutan cemaati de beklemesini işin içine katarsak gayet doğal bir durum.
Kaç kişinin orada olup olmadığını, kaç gazetenin bu haberi yazıp yazmadığını bilemem.Ancak ülkemizin büyük bir çoğunluğu Cuma namazlarına dahai gitmemekte.Hatta namaz kılınışından bi-haber olan insanların sayısı da azımsanamayacak kadar fazla.
Bunları da göz önüne katarak daha objektif yaklaşımlarda bulunmanızı öneririm.
Benim 1. sayfadaki yazan, tek taraflı yorumlanmış şekilde yorumlar yapıp da kul hakkına girmemeniz dileğiyle.
ALLAH (c.c) sizi de beni de bilip bilmeden işlediğimiz küçük, büyük tüm günahlarımızı affetsin.
|