18.02.10, 19:24
|
|
V.I.P.
|
|
Kaydolma: 28.01.10
Erkek
Teşekkürler: 69
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
|
|
Cevap: Camiye alınmayan yaşlı adamdan Başbakan'a: Sen Padişah mısın?
|
NoMaD demiş ki: |
|
|
|
|
|
|
|
- Ya beni yanlış anlamayın ama neden herkes iki paragraflık yazıya bakıp bu kadar sert yorum yapıyor? 70 yaşındaki adamdan suikastçi olur mu? 70 yaşlarında olduğunu nerden biliyoruz? Başbakan çekemediği için mi o adamı içeri almadı? Adam başbakana kötü bir söz söyledi diye ondan mı bu kadar onu takdir ettik?
O haberci iyi bir haberci ise bu tezi çürütsün, burada da yayınlayın. Zaten cuma ezanları çalışanlar için en geç 15dk sonra okunur.
Beni yanlış anlamadığınızı umuyorum. Sizlerden tek ricam ön yargılarla olayı değerlendirmeyin, objektif olun.
Saygılarla
Not: başbakanı övmek için değil sadece içinde bulunduğumuz durumu belirtmek istedim.
|
|
|
|
|
|
1. Adam ister 80 ister 40 yaşında olsun sonuçta hiçkimse o adamın orda namaz kılmasını engelleyemez. RTE kim oluyorsa kafasına göre istediğini alıyor istemediğini almıyor. Bu olay ilk değil birsürü olay var çiftçi den tut oğlu işsiz bir vatandaşa kadar herkese aynı muhameleyi yapıyor. Şöyle bir laf var "Başbakan olmuş ama insan olamamış"
2. Nedende ben hiç rastlamadım 15dk geç okunduğuna. Ezan okunur 10dk sonra cuma namazı kılınır ama burdaki olay tam tersi.
3. Hadi gazeteci yanlış duydu ama orda birsürü gazeteci var onlar da mı yanlış duydu sana sorarım?
|