Tekil Mesaj gösterimi
  #64 (permalink)  
Alt 12.02.10, 18:15
Cool Girl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cool Girl
KeLBaYKuŞ

Kaydolma: 02.09.09
Kadın
Teşekkürler: 332
Üyeye 349 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: İmoları rahat bırakın taammııı??

Uchihaİtachi demiş ki:
- Ararsan o yazıya cevap verdim zaten ve ben emo degilim.Çogunluğa bakcaksın ona kalırsa Türk lerdede düzgün olmayan biri vardır mutlak şimddi tüm Türkler o adam gibi kötü mü oluyo ? Bir Türk hırsızlık yaptı herkez hırsızmı ? Nası bi mantık bu yaa cidden anlamadım....
arkadaşım ben diğerlerine ne bliyim metalcileri,satanistleri korumuyorum ama emolarıda korumuyorum emoların içinde böyle olanlarıda var he diyosun türklerde de saçma sapan kişilikler var diyosun ama onlar o kadar dikkat çekmiyo emolar bu aralara çok gündemde ve onları kıskana bilir onalr gibi olabilir zamane çocukları(15-19 fln şahsen bn emo deilm)ve gerçek şu ki ülkemizde ve dünyada çooo....k fazla emo var..şahsen bn bunu doğru bulmuyorum.....

Crimson Lady demiş ki:
- Sen hakikaten ya emosun, ya da emoların nasıl bir şey olduğunu bilmiyorsun... Başka bir seçenek de seni zamanında metal müzik ortamına almadılar ya da çok doldurdular... Emin ol, gereğinden fazla şey biliyorum. Senin dediğin gibi sadece savunmak amaçlı herkesin söylediği kelimeleri kullanmıyorum ben. Gördüklerimden yola çıkıyorum. Sana kaç tane metalci böyle birşey yaptı bana ondan bahset...

Metal müzik bir felsefedir dedim, evet... Flesefenin en ufak anlamını biliyorsan anlarsın dediğimi ancak... Felsefenin içinde tutarlı olması gerekir... Bu bağlamda verdiğin örnekteki gibi "tutarlı" bir davranışsa senin için yürümek onun da bir felsefesi var demektir. Emolar için aynısını söyleyemem. Senin dediğin gibi saçı için yok ortam için özenilmiş şeyler... O kadar diyorsun tayyip yerine emolardan biri geçse daha iyidir diye... Emin ol ki Tayyip'ten farkları yok. İkisi de yaşadıkları ülkeyi ve geleneklerini unutmuş, sadece gerekli zamanlarda bunu çok iyi kullanmasını bilen insan tipi... İkisi de birşeylere özeniyor, bkz; Tayyip-ABD, emolar-yurtdışı... İkisi de ülkeyi gereğinden fazla berbat ediyor, bkz; Tayyip vatanı satmanın peşindeyken, küçük emo kardeşlerimiz(!) de Türkçe'den işi ele almışlar...
Ve evet, kendilerini ezik hissediyorlar, yoksa yüzlerini neden kapasınlar?

Kusura bakma, çok yanlış bir şekilde doldurulmuşsun sen...Söylediklerin iki üç cümlenin farklı varyasyonları olmuş o kadar. Metalcilere laf söylemem ben, en azından sahne şovları dediğin şekilde olsa bile, ortam için gidip herhangi bir erkeğe/kıza yalakalık yapıp yatağa atmanın peşinde değiller!

Şimdi benim tavsiyem, iyice araştır, öyle savunmanı yap. Çünkü takip ettiğim kadarıyla gerçekten konu içindeki yorumların birbirinin benzeri adeta
ayrıca crimson lady haklı

Bu mesaj; Cool Girl tarafından '12.02.10 - 18:16' tarihinde değiştirildi. Sebep: Üst üste birden fazla mesaj yazamazsınız.