Cevap: Laiklik haram mı ?
nasıl bir araştırma yaptın pardon ama. bir kere çok enteresan bir sonuçla karşılaşmışsın. nerdeyse ne diyeceğimi bilemiyorum.o kadar saçma ki gülüyorum resmen.kim hüküm veriyo ki Allah tan başka hayırdır.o Ayeti kafasına göre yorumlamasın kimse. herkesin aklı fikri siyesete göre yorum yapıyo. aç kaldığı için ekmek çalıp 7 yıl yatan çoçukla vatan topraklarını çalıp satan x kişiler için hüküm veren şu sefil insan safsafataları müslüman olsa ne çıkar.
karısını kendi hükmü gereği kesip biçen adam laik olsa ne çıkar.
afrikada ve diğer tüm yerlerdeki aç insanları bile bile savurganlık yaparak yaşayan ne oldum delisi insanlar İNSAN olsa ne çıkar.
laiklik müslümanlık ayırımını milletin gözüne sokanlar belli.kürtle türkü de ayıranlar belli.söyelsene bunların neresi iyi bir amaç.
din ve devlet işleri ayrı olmalıdır. sen hiç duymadın mı bir koltuğa iki karpuz sığmaz atasözünü.
şuan da sana laik olan müslüman olmaz diğen ve o sonuca ulaşmana yardım eden kaynakların (artık senin yorumlamana göre konuşuyorum) amacı ne biliyomusun. ŞERİAT.
sen böle sonuçtan gel vazgeç.yoksa senin benim anam bacım kardeşim yüzü gözü çarşaf içinde gezecek.ÇANAKKALE NİN KURTULUŞ SAVAŞI NIN HİÇ BİR ÖNEMİ KALMAMIŞ OLACAK BÖLE SONUÇLAR ÇIKARMAYA DEVAM EDERSEN.
|