Tekil Mesaj gösterimi
  #50 (permalink)  
Alt 07.02.10, 01:42
jjjensen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
jjjensen
bi rain

Kaydolma: 28.10.09
Kadın
Teşekkürler: 549
Üyeye 526 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: İmam Tayyip Erdoğan'ın Sözleri

KuTy demiş ki:
- çok doğru bir yere parmak basmışsın teşekkür ediyorum İlk emir neydi=OKU!

ayrıca bir laf daha vardı kimin sölediğini hatırlayamadım yalnız:İlim için akıtılan mürekkep şehit kanından daha değerlidir
ne kadar ironik bir toplumuz ben öle düşünüyorum. çok biliyoruz herşeyi ama nasıl? okuma oranı yazma çizme oranı belli.müslümanız diyoruz ama Kur an ı açıp okuyan kaç kişi? ki onu devrin bakış açısıyla anlayan kaç kişi?
birileri çıkıyo şuan meydanlarda (oyların %49 unu alan) artık adını demeyim Atatürk e küfrediyo. ya Atatürk kadar müslüman olan kim var Allah aşkına.
Seyid Ali Onbaşı lar Nusret mayın gemileri.... bunlar MUCİZELER. hep Atatürkle gerçekleşti. onunla birlikte gerçek efsaneler doğdu. onunla birlikte dinimiz pisliklerden arındı. kadınlara insan olduklarını gösterdi. hurafelerden arındık ya. daha sayayım mı ki.
şu zamanda Atatürk ün değerini ve yüceliğini anlamayan kafasının içi örümcek ağıyla dolu zihinler farkına varmıyorlar yakın zamanda çocuklarını torunlarını kısaca onların geleceklerini şu Yalancı Müslümanlar tarafından nasıl yok edilecekler.çok üzücü. acıyorum halimize.
Teşekkür Edenler: