Tekil Mesaj gösterimi
  #39 (permalink)  
Alt 04.02.10, 20:03
_Devilmarcry_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
_Devilmarcry_
Profesör Baykuş

Kaydolma: 02.07.09
Erkek
Teşekkürler: 264
Üyeye 1.002 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Rol Yapma Oyunu. ( Ödüllü )

_Devilmarcry_ bunu duyar duymaz işe koyuldu.Yapacağı iş onları kolayca ortadan kaldırmaktı.Bu onun gibi bütün zor olayları geçiren bir adam için çok kolaydı.İlk önce
Yanına bir kaç adam alıp her çeteye birer adam koydu olayları gözlemleyip hangi adamların bilgi sızdırdığını öğrenecekti.Her çeteye 2 adam koydu şimdi bekleme zamanıydı.....
2 gün sonra her adam dallamaları buldu.Ve en hafif anlarında adamları etkisiz hale getirip Devilmarcrya verdiler.Devilmarcry onları bir sandalyeye bağladı onlara kızgın bir ifadeyle baktı.Ve konuşmaya başladı:
Hey anlatın bakalım niye bilgi sızdırıyorsunuz ?? biz sizi koruyoruz siz niye bu kalleşliği yapıyorsunuz??
adamlar çok korkan bir ifadeyle ortadaki marlyn konuşur:
Efendim bol miktarda para verdiler,bizde dayanamadık.

Devilmarcry biraz düşündükten sonra:
Tamam açıkcası hiç iyi yalan söylüyemiyorsunuz dedi.Ve eline aldığı bir demiri marlynın kafasına bütün gücüyle vurdu.Diğer adama geldi söyle bakalım niye bu kalleşliği yaptın ?

Craigh:
Efendim çocuğuma ekmek götürecektim...

Devilmarcry onun ailesi olmadığını biliyordu çünkü onların çetesinde bir kural vardı
evli olanlar giremez !!

Devilmarcry eline aldığı demiri Craighe geçirdi.
Sıra geldi diğer adama diğer adam ağlayarak birşey diyemedi.Devilmarcry ise onun ağlayan gözlerine bi tane geçirdi...

Ondan sonra Devilmarcry şunu dedi:
Sen,sen şu adamları alıp çuvala bağlayıp uçurumdan aşağı atın..

Haydi ortaklar gidiyoruz.. halloldu...