Tekil Mesaj gösterimi
  #16 (permalink)  
Alt 04.02.10, 07:24
Crimson Lady - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Crimson Lady
My Perfect Circle

Kaydolma: 28.08.09
Kadın - 34
Teşekkürler: 379
Üyeye 847 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Rol Yapma Oyunu. ( Ödüllü )

Öncelikle adamlarımdan en çok güvendiğim birini yanıma alıyorum. Stracci'lerle dost olan Demetri ailesinin malikanesine doğru yol alıyorum. Malikane büyük, bahçeli bir yer. Doğal olarak ön kapıda güvenlik kamerası ve güvenlik var. Arabamı bi arka sokağa park ediyorum. Adamım Rodriquez ile birlikte malikaneninhemen yanındaki evin bahçesine arkadan giriyoruz. Gzilice baktığımızda Demetri'lerin arka bahçede güvenlikten adamların olmadığını görüyoruz. Çitten atlayıp arka bahçelerine giriyoruz. arkada bi depo girişi var. ordan yavaşça içeri süzülmek gerek. Rodriquez beni korumak için önden giriyor ve içerisinin temiz olduğunu bildiriyor. ben de içeri giriyorum. depo sandığımız yer sıradan bi depo değilmiş bütün patlayıcılarını sakladıkları bir yermiş. buraya tekrar döneriz deyip yavaşça merdivenden üst kata çıkıyorum. aile olarak çocuklarını fazlasıyla önemseyen Demetriler adamlarını çocukları olduğu sürece içeride tutmadıklarından ev sakin. üst kata gidip Cortez Demetri'nin çalışma odasına yöneliyoruz. Ben şifre kırmada iyi denebilecek bir seviyede olduğumdan bilgisayarın şifresini kırıp planlarını çalıyorum.

Plan: Corleone Kumarhanesini ve Malikanesini havaya uçurmak.

Planı öğrenir öğrenmez adamım rodriquez'e arabayı evin arkasına çekmesini söylüyorum. ben de tavaşça depoya inip patlayıcıları tümüyle arabaya yüklüyorum. oradan kaçıyoruz. Sonra arabada bir not yazıp zarfa koyuyorum. Rodriquez'e Corleone malikanesine sürmesi için talimat veriyorum. Malikanenin önüne geldiğimizde posta kutusuna zarfı bırakıyorum. Sonra Boris Corleone notu okuyacaktır: " Demetrilere karşı dikkatli olun. Bu sıralar sizle ilgili hiç de hoş olmayan planları vardı. Yaptıklarınızın farkındalar. Biz şimdilik onları engelledik. Bundan sonrası sizin işiniz."
Teşekkür Edenler: