|
BrkYÖzG demiş ki: |
|
|
|
|
|
|
|
- HARİKA
Görev Kabul Edildi teşekkürler ((:
YENİ GÖREV
Tetikçilerinin İnfaz edildiğini öğrenen Düşman mafyadan Bir kaç kişi bizim kumarhaneyi basıp yaylım ateşne tutmuş ve 50'den fazla sivili katletmişler. Sivilleri sallayın.! Kasadaki 5 milyon dolarlık nakit parayıda alıp gitmişler.! İcabına bakın.!
|
|
|
|
|
|
Bunu duyar duyma yanıma adamımı aldım ve sinirli bir şekilde karargaha gittim. Amerikan ordusundan tandığım birkaç subay vardı. Hespide üst rütbeli ve yetkili kişilerdi. Hemen onlarla irtibata geçtim ve nasada çalışan askerlik arkadaşım temizliçi joe yu aradım. Yardım edebileceiğini söyledi ve mekanın basıldığı tarihin uydu fotoraflarını e-mailime yollamasını istedim.20 dk sonra e-mailimde bölgenin fotoraflarını gördüm..Tanrıya sükür ki casus uydular aracın plakasını ayrıntılı bir şekilde gösteriyordu. Resimleri görünce şok oldum.. Bu adamlar NY nin en büyük mafyasının adamlarıydı....Adamlarının silahları bile altın kaplamaydı resmen parayla oynuyorlardı. Benden aldıkları 3-5 kuruş paraya mı sevineceklerdi.
Çok şaşırmıştım. Ama onların yaptıkları yanlarına kar kalmıyacaktı.. Koskoca köpeğim rakıyı sol arka patisinden vurmuşlardı bunlar.Bunları onlara ödetecektim.
Allahtan mekanlarını biliyordum. Direk Hava kuvvetlerinde yetkili arkadaşımı aradım. Mekanlarının kordinatlarını verdim.
Çok yakın arkim olduğundan dolayı beni kırmadı ve geliştirilmekte olan F-35 Lightining savaş uçaklarının eğitimi için bombalanacağı yerin kordinatlarını o mekanın kordinatlarıyla değiştirdi.
Uçaklar hedefe 2km varken 4 adet Hellfire füzelerini binanın destek kolanlarına yollamışlardı.Çok geçmeden bine yerle bir oldu.
Daha sonra 3-5 hacker tutarak mafyanın banka şifrelerini ele geçirdim ve paramı geri aldım
D: