Tekil Mesaj gösterimi
  #32 (permalink)  
Alt 03.02.10, 15:02
BrkYÖzG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BrkYÖzG
Ergen Baykuş

Kaydolma: 01.01.10
Erkek
Teşekkürler: 106
Üyeye 70 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: İmoları rahat bırakın taammııı??

_C@N_ demiş ki:
- METALCİ dediğin sağa sola küfredip ona buna başkaldırmaktır.

Ve sende bunu savunuyorsun.Yazık artık başka ne diyebilirim.
E ne var bunda küfretmekte yani??
Evet bencede yazık zuhahaha

Uchihaİtachi demiş ki:
- Yaa metalciligin o taraflarını hiç araştırmamışsın.Küfür edip seyirciye tükürmeyi her yerde yapıyolar.Dedigim oyunda bu seçenekler de metal müzikte var.Hatta bir kaç ülke metalcilik böle degil degiştirin die yazı yazmıştı bile yanlış hatırlamıyosam.Almanlarda ne saçmalıyosunuz metal müzik şiddete eylimli zaten çogu konserde biz keçi kesiyoz die yazı yazmıştı.Kaldırılmadı ve oyunda rock müzik arttı.Oyunu asıl amacı bir müzizyen hayatı yaşamak gitar falan çalıyosun öneririm bu ara.Ben profesyonel tıp profesyonel farmakoloji ve hukuk biliyorum oyunda.İger ankarada açarsan sana yardım ederim 3.5k maaş alıyorum haftalık yani Neyse konumuza dönelim işte metalciler böle.Ondan çogu sataniz metalcilerin....
Bak Metalciler Seyircilere tükürüoda bunda ne var allah aşkına topluktan iyidir.
hatta bilmediklerinide anlatıyım sana bak.
sadece tükürmekle kalmıyolar hatta organını acıp seyircilerin ustune boşalanlar var. örneğin Rammstein ama cıkartıgı organ kendisinn değil oyuncak cıkartıyo. youtube yaz bak
Rammstein - Buck Dish
bunlar seyircilerin hoşuna giden şeyler mrk etme sahne şovu deniyor bunlara
fakat şu konuda haklısın metalcilerin çoğu satanist.

Bu mesaj; BrkYÖzG tarafından '03.02.10 - 15:06' tarihinde değiştirildi. Sebep: Üst üste birden fazla mesaj yazamazsınız.