Tekil Mesaj gösterimi
  #18 (permalink)  
Alt 03.02.10, 13:38
Shinigami - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Shinigami
Ergen Baykuş

Kaydolma: 25.01.10
Erkek - 29
Teşekkürler: 74
Üyeye 45 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: İmoları rahat bırakın taammııı??

Emo olunca Türk lükten mi çıkıyo ? Yine vatanını savunmuyo mu ? Bir insan saçını uzatıp ve duygusal hüzünlü bir hayat sürüyo die o insanlıktan mı öçıkıyo ? Belki sizin farkında olmadığınız çoğu şeyden o haberdar.Sen çirkin birini görüp onla dalga geçerken onlar geçmi yo.Emo ları bi kere çogu kişi ne die sevmediğini bile bilmiyordur.Saçı kötü falan bahane bunlar.Bir insanın saç şekliyle canavar mı diyip onları aşşalıyosunuz ? Metalcilere öle davranılsa sen ayağa kalkmazmısın bu müzik tarzı böle yaşamak ii die.Enpati kurun biraz.Hiç bir insan dış görünüşü ile yargılanamaz.Saçlarınıben güzel buluyorum ama duygusal davranmak bana biraz sıkıcı geliyo ondan emo gibi takılmıyorum.Gidip onlara hayvan canavar ve benzeri şeyleri diyenlerin emo gibi yaptıkları bir şey mutlaka vardır.Bu yaptıkları ilgilendikleri mesela rock müzik dinlemek gibi.Atatürkün geçlige hitabesini emo ya yormanızıda anlamıyorum.Onlar Türkülükten çıkmış olmuyo.Sırf saçı güzel die emo olanlar var.Emo olmasalar bile saçını yaptırıyolar ki bende yaptırcam.Irkçılık yapılıyordu eskiden şimdi zevk farklılıgı var die adam dışlanıyo bunu yapanlar asıl insanlık dan çıkıp hoş görüsünü yitirmiş biridir....