Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 02.02.10, 22:43
BrkYÖzG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BrkYÖzG
Ergen Baykuş
 
Kaydolma: 01.01.10
Erkek
Mesajlar: 332
Teşekkürler: 106
Üyeye 70 kez teşekkür edildi
Standart Forumun En Süper Oyunu Burda

Evet Arkadaşlar Aklıma Süper Birşey geldi ((:
Supernatural daki fanlar hesabı bizde bir rol yapma oyunu yapıcaz.
oyunumuz şöyle.
BEn bi hikayeyle başlıcam. sonra bunu okuyan biri kendi kafasına göre bişey yazıp cevap yazıcak. ondan sonrakide onun attıgı msj'a göre bişiler yazıcak. bu böyle böyle dvm edicek. elbet biyerde biticek canım ama bakalım nasıl biticek....
evet ben başlıyorum hikayemize.


****öncelikle hikayemiz hakkında kısa bir bilgi:
Hikayemizde adı geçen başrol karakterler:
Jack
Niko
Carl
Ash
((sonradan hikayeyi devam ettiren kafasına göre karakter ekleyebilmekte serbesttir )) (( ve Supernatural Yaratıklar katmaktada serbestsiniz vampir cadı cin şeytan gibi))

hikayemiz şöyle başşlıyor.

O gece partiden Jack'ın arabasıyla evlerine dönen Jack, Niko, Carl ve Ash çok yorgunlardı. Bütün gece dans etmenin verdiği yorgunluk hissi ile ve birazda aceleyle gitme isteği ile arabayla evlerine doğru yol alıyorlardı. Ve yolda giderken Jack önüne bişeyin atladığını gördü ve birden frene bastı fakat yağmakta olan yağmurun etkisiyle araba kaydı ve kimseciklerin geçmediği yolda kenardaki ormana daldılar. ve araba en sonunda büyük bir ağaca toslamıştı. Jack, Niko, Carl ve Ash uyandıklarında arabada değillerdi. Kendilerini garip ve çok nem kokan bir evde buldular. Birden bulundukları odanın Kapısı Açıldı Ve........... (GErisi size kalmış)

** Beğendiyseniz teşekkür veya rep çok görmeyin ((:**

ups.
kimsecikler beğenmedi sanırsam smeagol canım

Bu mesaj; BrkYÖzG tarafından '02.02.10 - 22:52' tarihinde değiştirildi. Sebep: Üst üste birden fazla mesaj yazamazsınız.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor