Tekil Mesaj gösterimi
  #24 (permalink)  
Alt 31.01.10, 22:51
aliyev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aliyev
Profesör Baykuş

Kaydolma: 25.08.09
Erkek - 32
Teşekkürler: 165
Üyeye 136 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Son Konum (Bazilariicin iyi haber ) belki herkes icin

Crimson Lady demiş ki:
- Kız arkadaşın gözünün önünde öldürülmüş, yok okuldan bilmem ne sebepten ötürü atılmışsın, yok o olmuş yok bu olmuş. Hayatındaki dramatik olaylar senin ve o olayı yaşayanların bileceği bir iş. Burda paylaşıyor olman demek, gelen yorumlara da olgunlukla yaklaşman demek. Kimisi söylediklerine inanır, kimisi inanmaz, bu doğal birşey çünkü ne olayı görmüşler ne de seni çok çok çok iyi tanıyorlar. Beğenmeyen birileri var diye konularını, konu açmamaya karar verirsen, beğenenlere haksızlık olur. Beğenmeyenlere laf sokmaya çalışırsan bu senin çocukça davrandığını gösterir. Böyle saçmalıklara gerek yok. Ha bir de sadece Zohako arkandaymış bilmem ne diye de düşünme. Foruma bakamayan insanlar oluyo arada ki ben aylarca giremediğimi bilirim. Bunlar benim düşüncelerim. Bir paylaşım alanındayız, insani bir olgudur beğeni, ve paylaştıkların %100 beğenilecek diye bir kaide yok.
Ablam haklisinda ama bu cocuk yazan isini biliyor ve bana nasil laf sokacagini da biliyo o zaman niye herkesin adi icin konusuyo bi de yazisini okuyun sonra gelip Bana Firca Attin
Her zaman ben mi suclu olacam (ve ben kimseye laf sokmam o bana soktu okuyun sonra lutfen )
O zaman zohako arkadas diyilse o zaman niye arkadas listesi yapmislar
Ve Charlotte evet bana kopek davraniyorsunuz

(HEr ZAMAN SUCLUYUM azeri oldugum icin acaba yoksa benim sevyem sizin yaninda kucuk mu )

Bu mesaj; aliyev tarafından '31.01.10 - 22:54' tarihinde değiştirildi.