Tekil Mesaj gösterimi
  #22 (permalink)  
Alt 31.01.10, 21:30
charlotte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
charlotte
Black.Cat

Kaydolma: 11.09.09
Kadın
Teşekkürler: 1.312
Üyeye 445 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Son Konum (Bazilariicin iyi haber ) belki herkes icin

aliyev demiş ki:
- Arkadaslar Belki Sacma Sapan konular yapmisim
Mutlu Olun artik konumunu acmam
Belki Zipmaker Beni kovar kovsun ne olacak
Beni Resmen kopek yerine koydunuz resmen satildim
Rockrambo belki hakliydi dost yuzlu dusmanlar

Beni de onun haline koyacaksiniz tessekur ederim

Burayi Okuyun bilmek istiyenler
Kizarkadasim gozum onunde oldurduruldu
arkadaşım , öncelikle seni burda köpek yerine koyan yok..kusura bakma ama bu yazına gerçekten çok kızdım.kime ne yaptı sana ? olayı biliyorum evet ama ben ne yaptım ya da buraya yazan sana destek olan bir sürü kişi???Sen burda herkese sesleniyor olarak yazmışsın lütfen bir şey yazarak daha dikkatli davran ve suçsuz olanları suçlu gösterme ya da herkese suç atma!

Crimson Lady demiş ki:
- Kız arkadaşın gözünün önünde öldürülmüş, yok okuldan bilmem ne sebepten ötürü atılmışsın, yok o olmuş yok bu olmuş. Hayatındaki dramatik olaylar senin ve o olayı yaşayanların bileceği bir iş. Burda paylaşıyor olman demek, gelen yorumlara da olgunlukla yaklaşman demek. Kimisi söylediklerine inanır, kimisi inanmaz, bu doğal birşey çünkü ne olayı görmüşler ne de seni çok çok çok iyi tanıyorlar. Beğenmeyen birileri var diye konularını, konu açmamaya karar verirsen, beğenenlere haksızlık olur. Beğenmeyenlere laf sokmaya çalışırsan bu senin çocukça davrandığını gösterir. Böyle saçmalıklara gerek yok. Ha bir de sadece Zohako arkandaymış bilmem ne diye de düşünme. Foruma bakamayan insanlar oluyo arada ki ben aylarca giremediğimi bilirim. Bunlar benim düşüncelerim. Bir paylaşım alanındayız, insani bir olgudur beğeni, ve paylaştıkların %100 beğenilecek diye bir kaide yok.
Crimson Lady ye bu yorumundan dolayı gerçekten teşekkür ediyorum , çok güzel özetledi ve demek istediklerimi anlattı diyebilirim.Ayrıca biri forumdan kovulduysa boşuna kovulmamıştır , RockyRambo yu ya da diğer üyeleri bu olaya karıştırma , forum kurallarına uymamış demek ki değil mi ; sen ya da ben uymazsak biz de gideriz.