Konu
:
TC vatandaşı olanlar mutlaka izlemeli. Bize böyle milletvekilleri lazım!!!
Tekil Mesaj gösterimi
#
10
(
permalink
)
22.01.10, 09:21
ömre bedel
Yavru Baykuş
Kaydolma: 30.09.09
Kadın
Teşekkürler: 16
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Cevap: TC vatandaşı olanlar mutlaka izlemeli. Bize böyle milletvekilleri lazım!!!
HarektOrdusu
demiş ki:
-
Arkadaşım 1.si yazımı doğru oku. Ben olaya CHP açısından değil bir milletvekilinin konuşması açısından gösteriyorum.
2. si ZipMaker doğru söylemiş ben ve daha binlercesi seneye oy kullanacağız. Böyle şeyler olmadan gerçeği nasıl görüpte gereken partiye oy verebiliriz ki?
3. Dediğim gibi CHP açısından değil bu. Menfaat amacı gütmeden yapılmış paylaşımdır. Vatandaşlık görevi bir nevi..
4. Tartışmayacak, birbirlerimize doğru yolu göstermeyeceksek bir forum sitesinin ne özelliği kalır ki?
Teşekkürler..
benim söylemek istediğim böyle sitelerde siyaset yapılmamalı eğer yapılacaksada karşı olduğunuz siyasi partilerede söz hakkı verilmeli şimdi aklınıza gelmiştir chp karşıtımıyım diye cevap vereyim değilim Türkiyeyi kim daha iyi bir seviyeye getirebilecekse o siyasi parti benim partim olmalı ( yıkıcı ve bölücü partiler hariç)nedense chp nin hep iyi yönlerini anlatıyorsunuz şuan vaktim yok ama bir ara bende negatif yönlerini gençlerimize yazayım ...ben ara ara giriyor ve yazıları okuyorum eleştiri yapmayı seviyorum..
Bu mesaj; ömre bedel tarafından '22.01.10 -
09:27
' tarihinde değiştirildi. Sebep: Üst üste birden fazla mesaj yazamazsınız.
ömre bedel
Profil bilgileri
Özel mesaj gönder
Yazdıklarını göster