Konu
:
Arap karikatürünün İsrail yorumu
Tekil Mesaj gösterimi
#
30
(
permalink
)
19.01.10, 16:56
Attilla
Genç Baykuş
Kaydolma: 28.07.08
Erkek
Teşekkürler: 74
Üyeye 7 kez teşekkür edildi
Cevap: Arap karikatürünün İsrail yorumu
Joannie
demiş ki:
-
Yerinde olsam insanlığımdan utanırdım atilla.
Arkadaşları fazla milliyetçi diye suçlamıştım.
Ama senin ki insanlığa yakışmayan bir şey.
O ezilen masumlar Arap işte.
Unutmayın ki Filistin'de Arap. Ben onları savunuyorum. Arap deyince aklınıza sadece birleşik Arap emirlikleri geliyor.
Bunlar benim savunduklarım
sen gördüğün her habere inanma bize çok yanlış bilgiler geliyor.Mesala Çinliler Uygur Türklerii katlediyor,deyip manşet manşet her yerde yazıldı.Ama işin aslı bizlere gösterilmiyor.Onun için sen sen ol her duyduğuna inanma.
Peygamberimizin karikatür çizimine gelince bırakın çizsinler ne olcak.onlar da zaten istediği bu değil mi.Müslümanlar kızsın.Terör örgütüne karışsın sözde cihat anlayışıyla hareket edip tüm dünyayı kana bulasın.onların istediği zaten bu.Biz bunu göremiyoruz.Biz doğru bildiğimiz şeye inanıyorsak gerisi fasa fiso.
Uyarı
Görmek için lütfen
buradan
üye olunuz.
Uyarı
Görmek için lütfen
buradan
üye olunuz.
Uyarı
Görmek için lütfen
buradan
üye olunuz.
Uyarı
Görmek için lütfen
buradan
üye olunuz.
Bunlar
iyi halleri
.
Lütfen diğer sayfada verdiğim videoları izleyin.
Neyse yaa takmayın. Ben zaten kalbi olan insanlara sesleniyorum.
sen gördüğün her habere inanma bize çok yanlış bilgiler geliyor.Mesala Çinliler Uygur Türklerii katlediyor,deyip manşet manşet her yerde yazıldı.Ama işin aslı bizlere gösterilmiyor.Onun için sen sen ol her duyduğuna inanma.
Peygamberimizin karikatür çizimine gelince bırakın çizsinler ne olcak.onlar da zaten istediği bu değil mi.Müslümanlar kızsın.Terör örgütüne karışsın sözde cihat anlayışıyla hareket edip tüm dünyayı kana bulasın.onların istediği zaten bu.Biz bunu göremiyoruz.Biz doğru bildiğimiz şeye inanıyorsak gerisi fasa fiso.
Attilla
Profil bilgileri
Özel mesaj gönder
Yazdıklarını göster