19.01.10, 00:20
|
|
Profesör Baykuş
|
|
Kaydolma: 14.11.09
Erkek
- 15
Teşekkürler: 376
Üyeye 306 kez teşekkür edildi
|
|
Cevap: Arap karikatürünün İsrail yorumu
Bi kişi hariç diğer arkadaşlar size sesleniyorum.. Attila'nın söyledikleri canice olabilir ama neyi eleştirdiğinide anladım.. Arkadaş sanırım Hamas'ı kastedeiyor haklı derken.. Ki bu konuda gerçekten haklıdır. Hamas dediğiniz grup tıpkı İsrail gibi pislik bir kuruluştur, bir terör örgütüdür. Masum Filistin halkını kalkan olarak kullanıp milletin din duygusunu sömürerek, gösteriş yapan, dış kamuoyunda "İsrail'e karşı kendimizi savunuyoruz" diyerek, aslında İsrail'le birlik olmuş bir kuruluşdan başka birşey değildir. Evet biraz mübalağalı olabilir ama gerçek budur.
Bana kızabilirsiniz ama birazcık tarih e bakın zamanında Dünya devletleri tarafından Hamas'a Filistin'de egemenlik kurma hakkı verildi. Nitekim Hamas'ta kurdu. Ama sonra ne yaptı? İlk fırsatta egemenliğini dikdatörlüğe dönüştürdü ve İsrail'e saldırmaya devam etti.
Nasıl ki Irak sorununda Saddam gerek savaş öncesi gerek savaş sırasında ABD ile sürekli anlaşma ve iletişim halindeyse, bugün Hamas'da aynı şekilde İsrail ile iletişim halindedir.. Bkz. El-Fetih tarihine. Eğer Filistin tarihindse bir kahraman istiyorsanız Yaser Arafat'ı ve onun önderliğinde kurulan El-Fetih'i gösterebilirsiniz, fakat İsrail'in kalleşce bir saldırısında öldürüle Arafat'tan sonra tek güç kalan Hamas bugün zavallı Filistin'deki din kardeşlerimizi sömürerek Masonların iğrenç amaçlarına hizmet etmektedsir..
Bu arada ne Çin'i bizim KKTC bile yenilgiye uğratır onları
|