Tekil Mesaj gösterimi
  #70 (permalink)  
Alt 17.01.10, 22:28
NoMaD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
NoMaD
Uzman Baykuş

Kaydolma: 25.07.09
Erkek
Teşekkürler: 283
Üyeye 162 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: İngiliz Komutan Haklıydı

Sonduraq demiş ki:
- Hayır zihniyet falan yanlış değil.Kuran kursları çok ayrı bişey arkadaşlar lütfen,ülkemizde kaç bin tane cemiyet var çözümü budur belki.İnsan din'i gerçekten severse aracı birine gerek duymaz kutsal kitab var alır okur anlamaya yorumlamaya başlar.Ama kurslar aslında kişinin kendi yönlendirmesiyle oluşuyo mesela bir cümle var ama günümüzde o cümleyi 10 tane farklı şekilde yorumlayan var.Bunun için insan kendisi yorumlamalı diyorum.Dua öğrenmek arapça öğrenmek te bence evde tek başına yapilabilir
işte bu lafın yüzünden dedim arkadaşım. cemiyetlerin zararlı olduğunu nerden biliyorsun? hadi bunu geçtim kaç kez onları da anlamaya çalıştın?
tekrar aynı örneği veriyorum yine yanlış anlama
benim de sevmediğim topluluklar var. örneğin komunistler gibi. ama ben yine de onların toplantılarına gidip dinledim onları bunlar niye böyleler neden bu düşünceyi savunuyorlar diye araştırdım. sen hiç böyle araştırdın mı? hiç bir cemiyet üyesiyle para dışında, siyaset dışında sohbet ettin mi?
ve ayrıca harf devrimini biraz daha araştır çünkü senin o dediğin oran 6-7 yıl içerisinde oldu.

Bu mesaj; NoMaD tarafından '17.01.10 - 22:30' tarihinde değiştirildi.