Tekil Mesaj gösterimi
  #56 (permalink)  
Alt 17.01.10, 20:53
jjjensen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
jjjensen
bi rain

Kaydolma: 28.10.09
Kadın
Teşekkürler: 549
Üyeye 526 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: İngiliz Komutan Haklıydı

Sonduraq demiş ki:
- Yanlış anlaşıldım galiba
Kıyafetler açık seçik olmasın herkes kara çarşaflara bürünsün,O zamanda gider başka ülkelerin kadınlarına imrencez yane doğal açık kıyafet başkadır transparan başkadır ama yane iki türlü olsada ne fark ederki?Halkı bilinçlendirdikten sonra hepsi olacak inşallah

Bu yazıyı ben bi geri mesajdaki şapka devrimi hakkında söylemiştim
demek istediğim şey ; Karaçarşaf giyerek ben müslümanım ben öyleyim ben böyleyim dinine çok bağlıyım ondan giyiyorum diyen insanları kınadığımı belirtmek istemiştim.Anayasa mahkemisine göre laiklik adına bir devlet yerine karaçarsaf yasak demi ? yasak.Ama bazileri bu yasağın iyicene üstüne gidiyor,yane artık türbansız insanlara namussuz demeye başlıcaklar gibime geliyo ki bunu söyleyen kişiye cehennem azabı olmazda kime olur.Herkes yaptığından sorumludur sonuçta.Kadınlar kapanmasın gözlerimiz bayram etsin die birşey demedim sadece Osmanlı dönemine geri döneriz demek istedim Laiklik tarihe karışır demek istedim.

ee herkes anladığı şekilde yorumladığı için...
yargılamadım ben seni. demek istediğim ne imanımız tükenmiştir nede gücümüz kuvvetimiz. kötü düşünme sakın. hiç bir kuvvet bizi karanlığa gömemez.
cehhenmem azabına gelince söyle bir sevdiğim söz var:
hani cennete kim gitmiş hani cehennemden dönen kim. HAYYAM. inanmamaktan değil yanlış anlaşılmasın. kimse kimseyi cehennemle cennetle
yargılayamaz.yargılamak için gidip görmek o anı bilmek gerek.
osmanlı döneminde yaşamadık değil mi. onların izlerini taşıyoruz sadece.kötülerini taşımayalım lütfen.