Tekil Mesaj gösterimi
  #89 (permalink)  
Alt 28.12.09, 00:55
maeglin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
maeglin
Yavru Baykuş

Kaydolma: 14.09.09
Erkek
Teşekkürler: 9
Üyeye 2 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: !!::..EwRiM TeOrİsİ..::!!

islam acısından diye baslanmaz yada musevilik yada hristiyanlık yada budizm bu bir bilim konusudur DİN ayrıdır BİLİM bunu karıstırmadan konuya baslarsak insanlara zor gelen su .odumun manymunuyla ben neden akraba olayım millletin .ötü o kadar kalkmıskı hayvanla yakın olma dusuncesı bile korkutuyor bakın evrim var yada yok konusuna daha girmedim insan dogasından bahsediyorum ŞU SONSUZLUGU ARADIMIZ KAİNATTA HERŞEY DEĞİŞİR AMA İNSAN DOĞASI DEĞİŞMEZ bilim tek amacı vardır inanan yada inanmayan herkez için bu kainat nasıl var olmuştur ve var eden biri varsa fiziken ona ulaşmak için bilim yapılır konuya girip insanlara anlatmak biseyi degismicek herşeyin zamanı vardır ama şu unutulmamalıdır BİLİMİN ACIKLAYAMADIĞI YOKTUR HENÜZ AÇIKLAYAMADIĞI vardır asıl inanılması gereken HAYATTA İMKANSIZ OLAN TEK ŞEY İMKANSIZIN KENDİSİDİR ... Hadi iyi tartışmalar ...

Fecaso07 demiş ki:
- Düşündüğün bi yönden doğru . Din sorgusuz sualsiz kabul etmektir . Aklının yetmediği yerde Kur'an da yazanı doğru olarak alırız. Fakat bunları elbetteki sorgulayacağız. Aklımızın yettiği yere kadar doğruyu yanlışı arayacağız. Evrim teorisi sadece bir teoridir. Bence gerçeklik payı da yoktur.
yani sen bizim adem ve havvadan geldiğimize inanıyorsun ? kalıntılar yanlış Yüce kitap kuran- ı kerim mecazi olarak yazılmıs bir kitapdır ve anlatılmak istenenleri kimin nasıl anladıgı asıl onemlidir bence bilim zaten ortaya koymus İnsanların gelisim surecını bunu dinle karsılastırmak sacmadır bilim bilimdir din dindir ve ayrıca tek korkun cehennemse o zaman insan sevgin yok demektir tek korkumuz yanılgı olsun yeter yanılmaktan korkalım yeter ...

Bu mesaj; maeglin tarafından '28.12.09 - 01:01' tarihinde değiştirildi. Sebep: Üst üste birden fazla mesaj yazamazsınız.