Tekil Mesaj gösterimi
  #8 (permalink)  
Alt 13.12.09, 00:08
Sonduraq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sonduraq
Efendi Baykuş

Kaydolma: 06.10.09
Erkek - 32
Teşekkürler: 157
Üyeye 238 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: DTP kapatıldı...

TurklukOnurumIslamGururum demiş ki:
- bi bok olmaz. inşallah iç savaş çıkar hepsini allah ne verdiyse boğazlarını kesip kazıklara sokarız hepsini inşallah tek tek idam edip giyotinle kafalarını kopartırız şerefsiz ahmet kürt de hapse girsin türk müş o şerefsiz türk adını ne alıyor kürt o şerefsiz lafım tüm kürt lere değil sadece pkk taraftarı destekcisi pkk lı kürtlere

Aşmışsın Kendini .) En temel Hak Yaşama Hakkıdır ... Suçu ne olura olsun bir insanı ölümle cezalandırmak İnsanlık ve evren dışıdır.Doğru yolu göstermekse Sevaptır İlkeliktir.İnsanlar Öldürmeyi Seçmemeli Atatürk'ün de dediği gibi Yurtta Barış Dünyada Barış.Benim görüşüm Dtp tekrar bir Parti Açarak Yoluna devam edecekler İnsanların farklı olması değil Amacı önemli Apolar,Ahmetler,Leylalar gelir geçer Önünü kesmek gerek.Pkk Terör Örgütü'nün Arkasında büyük bir güç olduğuna inanıyorum.Dostlarımız Her Zaman Dost değildir.Amerika gibi Çağdaş Demokratik bir toplum istiyorsak Türk Milletini Tam bağımsız yapmamız ve Avrupaya boyun eğmememiz gerekir.Ve dikkat ettim heryerde kurdistan mezapotamya deniyor.Arkada bir güç var bu Hem bizi Kontrol ediyor hemde Savaştığımız öldürdüğümüz Düşmanları.Tek Bayrak Tek Vatan İçin Benim Kürt kardeşlerimde Ermeni ama bu Vatanı Bayrağımı Seven Ataları Çanakkalede Orda burda Can veren Kardeşlerimde Laz'ımda Göçmenimde Boşnağımda Bir Millet adında toplanacak ve Türkiye Cumhuriyeti İlebet korunacaktır.
Teşekkür Edenler: