Konu: Katsayı!
Tekil Mesaj gösterimi
  #23 (permalink)  
Alt 12.12.09, 00:02
HarektOrdusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
HarektOrdusu
Profesör Baykuş

Kaydolma: 14.11.09
Erkek - 15
Teşekkürler: 376
Üyeye 306 kez teşekkür edildi
Tamam Cevap: Katsayı!

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Sen gel gel 1 tane kelimeye takıl. Çapulcu beş parasız teknolojik olarak geri kalmış, üstü başı berbat fakat son derece yürekli (bkz. yukarı) ordumuz için kullandım bunu. Bunu parçadan da çıkarabilirdiniz ama neyse anlayamayanlar veya anlamak istemeyenler ( söz meclisten dışarı) içinde ayrıca açıklamasını yapıyorum.
Askerime tarihime elbette bağlıyım ve askeri başarılarımızın kutsal kitabımızdaki "şehitler cennete gidecektir" vaadiyle de 1 kat güçlendirildiğini biliyorum.Ancak sizin gibi onca askeri başarıları, Atatürk'ü, Seyit Onbaşı'yı 1 kenara atıp başarıdaki asıl pay sahibinin uzun bulutların, yeşil cisimlerin kazandığına inanmıyorum. Çünkü bugün buna ben inanırsan, Ali Veli inanırsa biz bu savaşları Tarih'te değil de Din Kültürü dersinde görelim.. Saçma...
Ayrıca Allah'ın varlığına ve birliğne, Peygamberlerine, Kitaplarına , meleklerine, kaza ve kadere, şerre, kul hakkına, şirke, ... hepsine inanıyorum.. Fakat bizim savaşımızda biz insanların savaşında ne işi var; bu Hz Muhammed'in Uhud Savaşı mı ki müdahale ediyorlar eğer Türklere yardım düşüncesinde olsalar,
Öncelikle ülkenin bu hale gelmesine sebep olan padişahlara, sadrazamlara, şeyülislama, milli mücadele döneminde bile " Belki de ses çıkarmassak bize de toprak bırakırlar", "Vatan elden gitse bile, din hala bizde; boşver bunları.."... düşüncesinde ki saf halkımıza öncelikle akıl fikir verirlerdi..

Konumuz "katsayı"ydı. Fakat biz burda geldik savaşı biz mi kazandık, melekler mi kazandı? konusunu tartışıyoruz.
Anlayacağınız konudan çok saptık. Konunun kilitlenmemesi için konuşmamı burada bitiyorum. Cevap yazsanızda tartışmayacağım. Fakat uygun bir konu bulursak seve seve görüşlerimi açıklamaktan onur duyacağım. Size iyi geceler diliyorum...