Tekil Mesaj gösterimi
  #77 (permalink)  
Alt 11.12.09, 16:12
okyanuso1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
okyanuso1
Profesör Baykuş

Kaydolma: 01.12.09
Erkek
Teşekkürler: 89
Üyeye 83 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: !!::..EwRiM TeOrİsİ..::!!

Equilibrium demiş ki:
- darwin'e gerizekalı diyecek birinin zekasından şüphe ederim.

Darwin'in görüşlerine inanmıyorum diyebilirsin ama gerizekalı demek senin cehaletin bilgisizliğin ve kültürsüzlüğünden gelir.

Saygıdan nasibini almamış biri olduğun belli sana açıklama yapmak isterdim ama ne din konusunda nede evrim konusunda sağda solda adam yerine koyduğun yarım akıllı tiplerden öğrendiğinden fazlasını öğrenecek bir yapıya sahip olduğunu sanmıyorum.
senin gibi etrafına kendini komik sempatik veya akıllı göstermeye çalışan kişileri çok gördüm emin olabilirsin ama hepsi ne biliyormusun senin gibi onlarda BOŞLAR aslında bu senin hatan değil senin ailenden gelen bir şey daha tanımadığın ve bi konuşmuşluğun bile olmayan bi insan hakkında yani (benim) böyle hakaret derecesine gelebilecek kadar eleştirmek sana düşmez ve benim zekamı sen sorgulayamassın sorgulayabilmen için benden yüksek bir zekaya sahip olman gerekir takdir edersinki buda sende mevcut değil herneyse konuya gelelim sen HOŞGÖRÜ DİNİ OLAN İSLAM dinini cehaletler içinde ve sanki insanlara sus payı verilmiş gibi gösteremessin git istediğini araştır zaten bütün dünya araştırıyor yanlış bir şey olsaydı emin ol darwinden önce söylerlerdi araştıran herkzde İSLAM dinizime hayran kalmakta sana tavsiyem git darwin denen insanlıktan nasibini alamamış zekasından şüphe ettiğm kendini bilim adamı sanan ve aptal saptal teoriler ortaya atan ve sonuç alamayan kişiyi savunmanı bırakman VE SON OLARAK SANA ŞUNU SÖYLÜYEYİM DARWİNE ZEKALI DİYECEK BİRİNİN ZEKASINDAN SÜPHE EDERİM!! ve bu sende mevcut