Tekil Mesaj gösterimi
  #7 (permalink)  
Alt 30.10.09, 21:31
B-L@L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
B-L@L
Uzman Baykuş

Kaydolma: 30.08.09
Erkek - 31
Teşekkürler: 89
Üyeye 69 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Yaban Sevenler Buraya Uleeyynn!!

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

- Ben yaban kaba vahşi, kimi zaman küfürbaz dağlarda yaşayan doğa adamıyım ben. normancıyım
-Hayvanlarla konuşmayı insanlarla konuşmaya yeğlerim
-İstanbuldan yöremize tatile gelmiş kumsalda yanan ateş etrafında şen ve küstah kahkalar atan yörenin balık.ısını küçümseyen horlayan şehirli züppe ve bikinili kadınlara karşı tavrım dahada serttir taviz VERMEMMMMMMM
-Götürürüm ama aynı yatakta yatmam kendimi elletmem kadınlara cinsel obje gözüyle bakmam sana kendi şiltemi veririm ben dışarda yatarım yağmur yağarsa çok sexy bir biçimde içeri girerim ama prensiplerimi bozmam sarkmammmm.
-Ben senin bildiğin şehirli züppelere benzemem
-Yürü uLENNn,konuşma ulenn ormanda tantana yapma,,yürü ulenn seninle sevişmek zornda bırakma beni biliyorum istiyorsun istiyorsun.
-Bana bak küçük hanım sen küstahça evinin mutfagının yerini bile bilmediğin evinin salonunda şehirli züppe arkadaşlarınla çılgın partiler verirken ben dışarda ayılarla güreşirim. -niye ya -bilmiyorum yapımda var
Pınar; açım yaban yiyecek ne var
YABAN; Ne olacak ULeennn Peynir zeytin ve tütsülenmiş keçi eti var
Pınar;neden bağırıyorsun yaban neden sadece yiyecek ne var diye sordum
YABAN;bana bak kücük hanım burda şehirdeki küççük züppe arkadaşlarınla gittiğin restoranlarda yediğin havyarları terbesiz şefin salatasını günün çorbasını yılın bonfilesini bulamazsın nanladınmı beni nanladınmıı

(Alıntıdır)
buda replikleri hastasıyım bu adamın yaw