Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 21.10.09, 23:12
oceon_90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
oceon_90
V.I.P.

Kaydolma: 12.01.08
Kadın
Teşekkürler: 56
Üyeye 347 kez teşekkür edildi
Talking Göçmen Kuşlar..=)

Abi biz simdi V seklinde ucuyoruz ya, bu kanatlarimizin yarattigi hava boslugu sayesinde daha hizli gidiyoruz. Bu sinerji
olayi anliyor musun?
- Ohooo be guzelim. Iyice sardin geyige ha!! Afrika'ya kadar isimiz var seninle anlasildi.

- Ahh ah ne vardi bi leylege varacak. Evlendik evleneli kicimiz bi yer gormedi. Bu genc yasta senin yuzunden gocup gittim
valla...
- Sus be Neriman!!Bugune bugun V'nin basi olmus bi adamin karisisin. Yilda iki kere de dunya seyahatine cikiyoruz iste daha
ne istiyorsun?'

- Abi simdi ne yapicam ben ya? Sira geldi gectik one, olduk V'nin basi. Derslerde uyur musun al iste! Nerede lan bu Afrika
simdi?

- Cokun cokun ilerde cevirme var.
- Abi anladik reenkarnasyon gecirdin, bir onc eki hayatinda minibus soforuydun de artik leyleksin. Alissan artik diyorum...

- Ne oldu sana ne oldu boyle? Nerde o eski tas firin leylegi, bir anda oldun light leylegi...
- Ne mirildanip duruyorsun kendi kendine Namik? Ne var karini sirtinda tasiyorsan?! Surada ne kaldi Afrika'ya. Dirdirlanma
oyarim o gozlerini valla.

- W seklinde ucmakta nereden cikti lan? Birakin ozentiligi asliniza donun.

- Ucakla gitseydik ne olurdu sanki be abi?
- Kanadinin koru olurdu. Bu kadar kisiyiz, ucak kac paraya gelir senin haberin var mi? O zaman tam goceriz iste...

- Kapayin ulan cep telefonunu... Ucus suresince yasak kardesim... Kac kere soylicez...

- Abi ne olur bir kerede ben one geceyim. - Get len. Gecen sefer bi hata ettik seni one gecirdik, uyuya kaldin. Senin yuzunden az daha kutuplara gidiyorduk.
En arkaya hadee...

- Biraz alcaktan gidemez miyiz?! Basim donuyor da...
- Olur, hatta istersen yuruyerek gocelim. Cok bozuldu genclik cook... Biz boyle miydik be hey gidi hey...

- Ooops leylegi havada gordum ya, olay bitmistir, bu sene kesin cok gezicem...
- Bu gerzegi atin disari...

- Ulan keske okuldayken Turkce derslerine daha cok takilsaydim. V nasil bi seydi? Hangi harften sonra geliyordu acaba?

- Abi hic olmazsa ligin ilk yarisi bitseydi de oyle gocseydik.
- Sacmalamaaaa.. Ucmana bak...
- Bari gocerken Sukru Saracoglu'nun ustunden gecemez miyiz? Kanaryamin Malatya'yla maci var, skor kac kac cok merak ediyorum.

- Aaa bu da nesi? Kus desem degil, Ucak hic degil... Supermen olmas in sakin...
- Yettim arkadaslar binlerce kilometre ucmaktan yorulmussunuzdur siz simdi. Atlayin bakalim sirtima...
- Yasasin... Super kahramanimiz... Goc-meeeeen.
(alıntıdr)
Teşekkür Edenler:
Sponsor